Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek hülyeség házibulib...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hülyeség házibuliban elveszteni szüzességet olyannal akit alig ismersz, csak valamennyire tetszik, azért hogy "túl legyél rajta"?

Figyelt kérdés
Lány vagyok.
2020. júl. 18. 00:53
 1/10 anonim ***** válasza:
84%

Igen. Nagyon nagy hülyeség.

Sztem olyannal érdemes akit ismersz, szeretsz, és megbízol benne.

Én legalábbis nem tudtam volna egy házibuliban lefeküdni egy idegennel.

L

2020. júl. 18. 00:55
 2/10 anonim ***** válasza:
69%

igen ,szerintem hülyeség és valószínű meg fogod bánni.

Inkább keress egy normális neked tetsző fiút akivel szerelmesek vagytok egymásba,és szerelemből veszítsd majd el vele...

2020. júl. 18. 00:56
 3/10 anonim ***** válasza:
45%

Ha túl akarsz lenni rajta, neked ez a lényeg, akkor itt is találsz annyi f.aszt aki beléd teszi, hogy egy hétig csak a privátokat olvashatod.

F

2020. júl. 18. 00:56
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem csinalnam meg, csak megfordult a fejemben.
2020. júl. 18. 01:11
 5/10 anonim ***** válasza:
Az a baj az ilyennel, hogy később gond lesz belőle. Ismerek olyan csajokat, akik pont így vagy hasonló módon vesztették el és egyikük sem képes normális kapcsolatot kialakítani. Fogalmam sincs, hogy ennek mi az oka, de valahogy érzelmileg nagyon szétcsúszott ettől a fejlődésük.
2020. júl. 18. 03:30
 6/10 anonim ***** válasza:

Hülyeség!

Ezt csak velem lehet éleszteni,úgy,hogy jó legyen!f23

2020. júl. 18. 04:32
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

#5, nem ettől csúszott szét az érzelmi fejlődésük, és az olyan csajok nem elveszíteni akarták már a szűzességüket, hanem dugni akartak.

A kérdéshez: meglepően gyakori ez a viselkedés, sok lány fél az elsőtől, fél a vérzéstől, a féjdalomtól, és azt gondolja, hogy a (majdani) szerelmével már nem akar ezek miatt bénázni. Szerintem se jó ötlet, jobb azzal megélni, akit szeretsz; nem kell félni a velejáróktól, jó párkapcsolatban nem okoznak semmi gondot.

2020. júl. 18. 05:03
 8/10 anonim ***** válasza:

#7: Tehát, nekik pont szétcsúszott az, ami másoknak nem, de véletlenül sem ez a közös pont az ok. Elfogadom ezt a szemléletet is.

Azt mondjuk, nem tudom értelmezni, hogy ők nem akarták elveszíteni a szüzességüket, hanem dugni akartak. Dugni elég nehéz szüzen.

2020. júl. 18. 06:14
 9/10 anonim ***** válasza:
A szórend fontos. Azt írtam, hogy nem az volt a céljuk, hogy elveszítsék a szüzességüket nem egyszeri akció, hanem a szexet akarták már végre.
2020. júl. 18. 07:36
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem igen: inkább várj egy rendes srácra, akivel van érzelem is.
2020. júl. 20. 15:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!