Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nagy bunkóság ha elküldöm a szülőknek a prosti lányuk munkásságát?
Figyelt kérdés
Régóta ismerem a csajt mindig bunkó volt velem eljött az idő vissza vágni. Szerintetek ez jó vicc lenne? persze szülei nem tudják hogy mit is csinál valójában pesten lányuk 😂2020. júl. 17. 13:54
1/20 anonim válasza:
Szerintem nem kéne ártani senkinek
2/20 anonim válasza:
Igen elég nagy bunkóság lenne. Ez sztem már nem is bunkóság, inkább gonoszságnak nevezném.
4/20 anonim válasza:
Te most arra számítasz,hogy páran majd itt megmondják neked,hogy milyen k*rvajó arc vagy és így kell visszavágni valakinek aki bunkó volt veled? Neked jobb lenne attól bármennyivel is,hogy megszivatod a csajt? Mert nem hiszem,és innentől nagyon létjogosultsága sincs a kérdésnek..
5/20 anonim válasza:
ha jó csaj én inkább elmennék hozzá és keményen megdugnám :D
6/20 anonim válasza:
Mit jelent az hogy bunkó bolt veled?
Nem akart dugni veled vagy barátkozni? A mt nem elég ok ilyesmihez.
Ha éveken at kifejezetten utazott rad és szemetkedett veled, az talán.
7/20 anonim válasza:
Nyilvan felvállalja ő is... ha a szülei nem tudnak róla az érdekes. Szerintem ha elmondod, lehet abbahagyja, de lehet nem... nem tudni előre, hogy mi történne.
8/20 anonim válasza:
ne legyél szemét csak mert más is az, ha már ennyire hagyod hogy mások befolyásoljanak, legalább a jó embereknek hagyd. a kedvességből sose elég. de a gonoszságból már így is van elég ne állj be te is a sorba. de küld el nekem a linkjét, és bosszúból, keményen alá teszek:) bár tényleg érdekelne a linkje, már ha nem kamu kérdés
9/20 anonim válasza:
Szerintem ennek a megalázásnak semmi értelme.. A szülei bántanád pedig nem ők ártottak neked. Honnan tudod mi a munkája voltál nála?
10/20 anonim válasza:
A bosszút kb annyira arányos, mintha valaki nem köszön nekem az utcán, erre én baseball ütővel szétverem a kocsiját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!