Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, egy együttléten belül melyik részt élvezitek a legjobban?
Figyelt kérdés
2020. júl. 17. 10:22
A kérdező szavazást indított:
Az előtte lévő összebújást, simogatást
Amikor a pasi orálozik neked
Amikor orálozol a pasinak
A dugást
A szex utáni összebújást
28 szavazat
2/3 anonim válasza:
Nem tudom, miért kéne választani. Ezek összessége ad egy nagyon jó élményt. Jó, az orál néha elmarad, de olyan is van, hogy csak az van és "rendes" szex nincs.
3/3 anonim válasza:
Ezt nem lehet megmondani. Van mikor nagyon kívánom, hogy szájjal kényeztessen, olyankor nincs menekvése jó ideig :D Van, hogy én kívánom őt kényeztetni. Van, hogy az esik jól nagyon ha a melleimmel foglalkozik...és van, hogy annyira kívánom a szexet, hogy én nem hagyom az előjátékot, hanem szinte egyből bele a közepébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!