Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk belemennétek, ha egyszer a barátnőtök szívesen megnézné, hogy milyenek lennétek lányként?
Figyelt kérdés
Kisminkelne, melltartót, tangát, női ruhát adna rátok. Csak heteto fiúk válaszoljanak, olyanok ne, akik melegek vagy szoktak női ruhába öltözni maguktól is.2020. júl. 16. 18:53
12/18 A kérdező kommentje:
A kérdést általánosságban tettem fel, ha a barátnőtöm felhozná ezt, akkor hogy reagalnátok rá.
2020. júl. 16. 19:07
13/18 anonim válasza:
Meglepődnék, ha nagyon szeretné boldog lenne tőle egyszer igen. Ha rendszeresen ez a mániája akkor már nem.
15/18 anonim válasza:
Egy esős napon nemtudtunk mit kezdeni othon,ágyban maradtunk,bolondozàsbol mondtam páromnak,hogy tartson divatbemutatot az èn ruhàimban,elősszőr huzta az orràt,de belement,jokis moka volt,egy rucim,ès egy cipőm bànta,de megèrte.
16/18 anonim válasza:
Én belemennék. Nem veszem magam túl komolyan és szerencsére nem ezen múlik a férfiasságom. 😁 28F
17/18 anonim válasza:
Ha a barátnőm ezt szeretné, akkor a kedvéért belemennék. A fordított felállás viszont nem vonzana, hogy én is beöltöztessem őt pasinak. Jól van az úgy, hogy ő nőből van :)
18/18 anonim válasza:
Belemennék ilyen játékba de akkor úgy mennénk egyet sétálni is hogy én női cuccban a nő meg férfi cuccban lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!