Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ezt a szexuális fantáziát...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt a szexuális fantáziát érdemes lenne megvalósítanom, vagy sérülnék lelkileg?

Figyelt kérdés

Szűz lány vagyok. Állandóan arról "ábrándozok", hogy találok egy nálam idősebb és jóval tapasztaltabb férfit, akivel szexkapcsolatot folytathatok hónapokon keresztül, szép lassan rávezetne mindenre, viszont végig csak a számat és a fenekemet dugná, a hagyományos módon nem hatolna belém. Csettintésre rendelkezésre kellene állnom, akkor szopnom, amikor csak kéri, kizárólag őhozzá tartoznék, nem nyúlnék senki máshoz, miközben ő annyi nővel szexelne rajtam kívül, amennyivel akarna. Aztán lenne egyetlen alkalom, amikor elveszi a szüzességemet is, és utána megszakadna közöttünk mindenféle kapcsolat, nem beszélnénk, nem látnánk egymást többé.

Nem kamu a kérdés, tényleg megfordult már párszor a fejemben, hogy keressek valakit erre a célra, csak nem tudom, mi lenne a vége a valóságban/hogyan hatna rám, érdekelne azoknak a véleménye, akik tapasztalatból tudnak beszélni.

2020. júl. 15. 21:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Tedd azt, és úgy, ahogy jónak látod!

Ne tulajdoníts nagy jelentőséget neki, és akkor nem lesz lelki törésed!

2020. júl. 15. 21:43
 12/16 anonim ***** válasza:
88%

Asszem' te vagy az itt gyakorizó pasik vágyálma 😂 olvasgasd a priviket.

Amúgy nem csak szűz, hanem szubmisszív is vagy, bár ezt szerintem te is tudod. A testiség egy dolog, a másik, hogy érzelmileg hogy tudnád feldolgozni, hogy tudnád elkerülni hogy érzelmek bontakozzanak ki.

2020. júl. 15. 22:11
 13/16 A kérdező kommentje:
Kipróbálnék egy-két olyan dolgot is, amit inkább a domináns szereppel szokás összefüggésbe hozni, csak nem ugyanazzal a partnerrel. Inkább ki sem fejtem, mert így is van, aki szerint kamuzok (a nők, pláne ha szüzek, nyilván nem fantáziálhatnak a szexről soha, vagy legfeljebb kéthavonta, akkor is csak misszionárius pózról és rózsaszirmokról...).
2020. júl. 15. 22:46
 14/16 anonim ***** válasza:
68%
Tényleg elég hihetetlen egy szűz csajszitól de nagyon izgato is !!
2020. júl. 16. 13:55
 15/16 anonim ***** válasza:
69%

Minden ember más. Engem pl nem érdekelt a szex, és a mai napig fájdalmas, szóval főleg csak análba megy.

Téged meg nagyon is érdekel. Ez ilyen.

2020. júl. 16. 14:01
 16/16 anonim ***** válasza:
84%
Én ebben benne lennék pasi ként mert látszik hogy tudod hogy mit szeretnél.
2020. júl. 17. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!