Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek észre fogja venni anyukám, hogy használtam a vibrátorát (leírást mindenképp olvass)?
Figyelt kérdés
Május végén hazaköltöztem ideiglenesen szeptember elejéig a szüleimhez. Kedden elmentek 1 hétre nyaralni, én nem mentem, mert dolgozom. Gondoltam, hogy kitakarítok, port törlök, rendet rakok, meglepem őket, mire jönnek haza. Takarítás közben az éjjeliszekrény fiókjában egy tasakban találtam egy vibrátort. Nekem sosem volt, kíváncsi voltam milyen, így kipróbáltam. Nagyon kellemes érzés volt, szóval ha megyek vissza albérletbe, akkor beszerzek mindenképpen magamnak is. Utána persze elmostam és visszaraktam a helyére. Azóta azon aggodalmaskodom, hogy anya észre fogja venni, hogy használtam. Felnőtt ember vagyok már, de ez mégis nagyon kínos lenne.2020. júl. 15. 16:55
11/11 anonim válasza:
Olyan rendes voltál, hogy ki akartad takarítani az éjjeliszekrény fiókjában lévő táska belsejét? ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!