Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csókolózásnál nem lehet érezni a másiknak büdös a szája?
Figyelt kérdés
Én még nem csókolóztam, de furcsa lehet. Sokan evés után csókolóznak, láttam ilyet. De ilyenkor nem érződik az, hogy mit evett elötte?
22/F
2020. júl. 15. 16:27
1/9 anonim válasza:
De, érződik. Főleg a foghagyma, nyamikaaa
4/9 anonim válasza:
Ha büdös a szája, az érződik, de attól, mert evett valamit, és nem mosott fogat mondjuk egy randin a vacsi után, még nem lesz kaja íze a szájának.
5/9 anonim válasza:
Akinek undorito a lehelete, annak ket meterrol mentolos rago utan is az. Akinek nem, azzal curry utan is csokoloznek, plane, ha en is azt ettem, es nem erezzuk egymason.
6/9 anonim válasza:
Normál esetben evés után nem lesz büdös az ember szája, "ízre" sem lesz kellemetlen vagy egyáltalán feltűnő, kivéve, ha valami erősebb ízű dolgot evett/ivott, pl hagyma, torma, kávé.
7/9 anonim válasza:
De kaja után még nem büdösödik rögtön, csak a kaja szagot érzed.
8/9 anonim válasza:
Kiváló angol tudósok már feltalálták a rágógumit :)
A hagyma, erős fűszerek, az ápolatlan fogak (na meg a sör az bizony nagyon) érződik. S ahogy fent is írták, az étel elfogyasztása után közvetlenül nem lesz "szájszag", csak ha az étel ott marad és elkezd bomlani (pontosabban nem bomlik, hanem a szájban lévő bacik felhasználják tápanyagként és az anyagcseréjük mellékterméke ama "buké").
9/9 anonim válasza:
Ha nagyon szerelmes vagy, nem érzed a párodon az ilyesmit, még az enyhe izzadságszagot is szexinek fogod érezni rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!