Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan éljem ezt túl, hogy lassan 10 év tapasztalata hiányzik majd?23/L
És ha fejre állok se jön össze semmi...
Még sose jártam senkivel, sose feküdtem le senkivel, csók sem volt még, de még csak bulizni sem voltam soha
Gondolom megoldódott a problémád és kaptál már három tucat privit :D :D (Vigyázz, itt incelek tömege irkál privátot, még akkor is, ha nem is biztosak a másik nemében :D )
Gondolom a problémádnak van valami gyökere, de mivel nem írtad le, így ötletelni sem nagyon fogunk tudni rajta :(
Amúgy azt írod bulizni sem jártál, hát ahhoz pont nem kell más, mint elhatározás és ott pont ismerkedhetsz is :)
A gond az, hogy te az a fajta ember vagy, aki csak a kifogásokat keresi. Azt persze nagyon profin, de azért, hogy jobb legyen, két szalmaszálat nem tenne keresztbe.
Nem olvastam végig az összes választ, de látatlanból is tudom, hogy MINDEN ismerkedési formára, helyre, csatornára van, vagy lesz valami kifogásod, hogy az neked miért nem járható út.
"Egyszer már próbáltam"
És ha valami egyszer nem sikerül, akkor másodjára már tilos próbálkozni?
Ugye te menni sem tudsz két lábon? Hiszen amikor kisbaba voltál, az sem sikerült elsőre... ;)
A személyiséged meg bocsi, de nagyon taszító. Agresszív, vagy inkább amolyan passzív-agresszív, és arrogáns.
Semmiről sem vagy lemaradva, elkésve. Első körben mozdulj ki, menj emberek közé, legyél nyitott, mosolyogj, sugározz jókedvet. Nagyjából itt kezdődik, utána már "csak" beszélgetned, kommunikálnod kell emberekkel.
A netes társkeresés is opció lehet, s igen rengeteg levelet fogsz kapni. Szelektálj könnyű kézzel, nem kell mindenkinek válaszolnod csak aki szimpatikus és úgy érzed megbízható. Megbeszélsz vele egy találkozót és tadaaaaam máris van egy randid. Utána ott majd elválik, hogy lesz-e folytatása vagy sem.
Milyen lassan 10 évről beszélsz ne idegesíts már nem ősemberek vagyunk hogy már 13 évesen szexeljünk!
Bár néha elgondolkodom rajta hogy melyik az okosabb, az ősember vagy a mai...
10 év? 13 évesen még korai lett volna.
A szexet amúgy nagyon gyorsan meg lehet tanulni, 2-3 hónap alatt simán behozod a "lemaradást". Bár ezt én nem tartom annak. Ez nem egy verseny.
Valami kapaszkodót adhatnál a srácoknak. Gondolok itt arra, hogy a profilodra írj olyan dolgokat amire lehet reagálni, amiből lehet beszélgetést kezdeményezni. Így nem hal be a dolog egy sziánál.
Legyél beszédes, ha nem adsz apróbb infókat, úgyszint elásod a beszélgetést. Nyilván ezt a srácnak is meg kell tenni, de az már más téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!