Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Szeretitek, ha a fiú...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Szeretitek, ha a fiú nyelvével izgatja, köröket rajzol a mellbimbótokra előjáték közben?

Figyelt kérdés

Az excsajom nagyon szerette ezt. A mostani pedig nem engedi, mert szerinte nyálszagú lesz tőle, amit nem szeret. (Rendszeresen mosok fogat, kínosan ügyelek a száj higiéniámra!) Szerinte a nyelvemmel csak a száját, meg a punciját kell izgatnom, a teste többi részét pedig kézzel símogatni, cirógatni.

Nálatok milyen az előjáték a lánynál?

24F

2020. júl. 15. 15:44
A kérdező szavazást indított:
Szeretem, ha nyalogatják a mellbimbóm előjáték közben.
Nem szeretem, ha nyalogatják a mellbimbóm.
35 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Már bocsi, de a barátnőd elégge prűd. Mi az, hogy nyálszagú lesz? Mégis nilyen legyen szex közben? Termèszetes velejárója az együttlétnek ha nyálas lesz. Ha vkit igazàn kíván az ember, kìvànja a nyálával együtt :D

Persze ettol mèg lehet, hogy a bnőd alapból nem is kìvànja a mellizgatàst. Én pl. szeretem, ha a bimbómat izgatjàk szàjjal.

23/L

2020. júl. 15. 15:48
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenki szereti, nekem partnertől is függött. A volt párom nem tudom, mit csinàlt, de kb vagy kellemetlen és soha többet érzés volt-vagy nagyon izgató. Pedig ugyanazok a mozdulatok voltak. De nekem valahogy vele nagyon érzékenyek voltak a mellbimbóim.
2020. júl. 15. 16:05
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Imádom,azt is ha bekapja a mellbimbómat.
2020. júl. 15. 16:31
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Eltérő a nők mellbimbójának, mellének az érzékenysége, van akinek csak nagyon finoman lehet és az is inkább csak csiklandozza, másnak meg attól tetőzik az élmény ha ráteszel egy jó erős csipeszt, vagy elektrózod. A barátnőd az előbbi típus ez van, csináld neki azt és úgy ami örömet szerez neki, nem másokat kell másolni.
2020. júl. 15. 17:47
 5/8 anonim ***** válasza:
Én nagyon beindulok tőle. Gyakorlatilag nálam az a Start gomb. :D
2020. júl. 15. 18:34
 6/8 anonim ***** válasza:
Egyik legjobb előjáték szerintem
2020. júl. 16. 09:43
 7/8 Dorci1999 ***** válasza:
100%
Szeretem és beindulok tőle
2020. júl. 17. 02:24
 8/8 anonim válasza:

Dorci1999

- Nagyon szép nick nevet választottál. Én meg ettől izgultam fel hirtelen :)

39F

2022. máj. 16. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!