Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szeretitek, ha a fiú nyelvével izgatja, köröket rajzol a mellbimbótokra előjáték közben?
Az excsajom nagyon szerette ezt. A mostani pedig nem engedi, mert szerinte nyálszagú lesz tőle, amit nem szeret. (Rendszeresen mosok fogat, kínosan ügyelek a száj higiéniámra!) Szerinte a nyelvemmel csak a száját, meg a punciját kell izgatnom, a teste többi részét pedig kézzel símogatni, cirógatni.
Nálatok milyen az előjáték a lánynál?
24F
Már bocsi, de a barátnőd elégge prűd. Mi az, hogy nyálszagú lesz? Mégis nilyen legyen szex közben? Termèszetes velejárója az együttlétnek ha nyálas lesz. Ha vkit igazàn kíván az ember, kìvànja a nyálával együtt :D
Persze ettol mèg lehet, hogy a bnőd alapból nem is kìvànja a mellizgatàst. Én pl. szeretem, ha a bimbómat izgatjàk szàjjal.
23/L
Dorci1999
- Nagyon szép nick nevet választottál. Én meg ettől izgultam fel hirtelen :)
39F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!