Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rányitottam a lányomra amikor a barátjával volt, hozzam fel a témát?
Tudom, hogy én voltam a hibás mert nem kopogtam. Beszéljek vele és mondjam meg neki, hogy mosmár mindig kopogni fogok és nyugodtan bentlehetnek a szobában anélkül, higy megzavarnám őket? Nem akarom, hogy emiatt ne szexeljen vagy esetleg valami más helyen szexeljen.
Egy aggódó anya!
A fiam eleg sok lanyt szokott felhozni. A bevett szokas nalunk az ebben a modern vilagban, hogy irok neki telefonon. :-) Legkozelebb te is irj szerintem, anno mi is jobban orultunk volna, ha anyaink telefonon irnak, mikor latjak csukva az ajto.
39N
Szerintem NE tégy úgy, mintha mi sem történt volna, különben a lányod folyamatosan izgulhat azon, vajon mikor nyitsz rá legközelebb.
Elnézést kérek, és legközelebb kopogok - ennél többet nem kell mondani.
Tisztességesen felnőtt ember módjára mondd meg neki, hogy sajnálod hogy nem kopogtál és többet nem fog előfordulni.
Nem kell belemenni hogy mit csináltak, semmi közöd hozzá és amúgy is természetes dolog.
Szerintem se mell mondani semmit. Hagyd ugy ahogy van. Ha esetleg latld rajta, hogy hogy egy ket napig szegyenloskodik ez miatt, akkor nyugtasd meg hogy legkozelebb kopogsz es nem akartad megzavarnk.
De amugy maga is rajon, hogy legkozelebb be kene csukni sexkor a szobat. Van neki kulccsa az ajtohoz? Ha nincs, inkabb csereltess kilincset, hogy legyen neki. Sok hasonlo kellemetlenseget nem tud elozni :D te is elfeledkezhetsz neha kopogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!