Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Egy fiatal lány csak szexre kellene nektek? 22L
Soha nem akarnátok jóval fiatalabb lánnyal kapcsolatot? Csak szexet?
Ha mondjuk sok a közös bennetek, és mindig megtudjátok egymást nevettetni az sem számít?
Legfőképp olyan pasik véleményére vagyok kiváncsi, akinek mondjuk sok szeretője van, de még nem köteleződött el stb..
Azért az, hogy szerinted aki 22 évesre hajt, az pedofil, az egyrészt megmutatja, hogy még a szavak jelentésével sem vagy tisztában, másrészt pedig rávilágít a meglehetősen sötét értelmi színvonaladra.
Tényleg ennyire irigykedsz? Mondjuk elhiszem, hogy frusztrál, hogy vannak, akiket egy fiatalabb, energikusabb nő is emberszámba vesz, de talán nem így kéne a sikertelenségedet palástolnod.
Saját vélemény szerint.
Azért mert a 20 éves lányok általában tisztelet a kivételnek, hamarabb szétteszik a lábukat ha egy kigyúrt vagy gazdagabb palit találnak, nem tudják mit akarnak és még nagyon sok lánynak be se nőtt a feje 18-23 éves fele. Sokat kerestem komoly kapcsolatra, de sajnos korombeliekkel nagyon sok gyerekes felfogású lánnyal találkoztam. 21/F (Nem akarok leszólni senkit akinek nem inge ne vegye magára ez csak vélemény)
35 vagyok. Tegyük fel, hogy elválnék vagy drasztikusabb történne. Alapból nem feltételezném, hogy egy 22 éves "csitri" nekem túl sokat tud nyújtani, mert gyereknek nézném, gyerekes hóbortokkal, de tegyük fel, hogy valami van benne, ami megfog, ami miatt iszonyat vonzónak fogom találni. Akkor igen, jöhet a kapcsolat, nem probléma, mert ha én kapcsolatot akarok, akkor nem 1-2 éves kapcsolatot akarok olyannal akiben nem látok hosszabb időre potenciált, hanem igazi kapcsolatot. És ha ő ilyen, akkor azt is feltételezni fogom, hogy 5-10 év múlva életem legvonzóbb érett nője válik belőle.
Ha csak szex kell, mert mondjuk egy hét babyszitter van és én pihenni/tombolni akarok nyaralás közben és ott jön össze, az egészen más.
13-as Hagyd mér ezt a "kigyúrt pali" dumát, a nők nagy része nem vevő ezekre a felfújt izom-pacsirtákra!
A legtöbbje szemre még tetszetős is, kidolgozott (felfújt) izomzatú, de az ágyban halvány gyengék! Ez a tapasztalatom, mérhetetlen csalódások után!
Őszintén megér egy patront. 😁
39/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!