Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Latasbol ismert prostihoz menni?
Figyelt kérdés
Van egy lany akit latasbol ismerek es munkambol kifolyolag meha kommunikalunk is minimalisat. Eleg szep mosolya van es oszinten: valamilyen szinten be is jon, bar valoszinuleg roma, meg ha a bore feher is. Most ahogy bongesztem a rosszlanyokat felfedeztem a hirdeteset. :D szerintetek elmerjek hozza menni? Nem venne ki utana magat kinosan a szitu? Na meg felek, h "keves lennek" neki stb. Szerintetek?2020. júl. 14. 18:57
1/7 anonim válasza:
Hogy jön ide az hogy roma? Nem mindegy? . N
2/7 anonim válasza:
Én biztosan nem mennék el hozzá. Ott van több száz ismeretlen nő, akinél nem áll fenn utána a mindenféle kockázat. Azok közül válassz.
3/7 A kérdező kommentje:
Kedves elso: nekem nem mindegy. Vagy talan te is az vagy?:O
2020. júl. 14. 19:05
4/7 anonim válasza:
"munkambol kifolyolag meha kommunikalunk is minimalisat" Eléggé rejtélyes megfogalmazás. 'hogy ez ténylegesen mit is takar, attol függ ha esetleg ciki hozzá menni vendégként. Egyébként miért ne mennél el hozzá ha tetszik? Ha kifizeted a megbeszélt tarifát akkor nem leszel "kevés" neki. Ha meg nem fizeted ki akkor ugyis kirug éerthetöen.
5/7 anonim válasza:
"Kedves elso: nekem nem mindegy" Akkor meg az egész kérdésed értelmetlen, hiszen ez nálad fontos szempont. (Bár én sem értem, hogy miért számit bármit is fizetett szexnél ha egyszer jol néz ki. Mennyiben más attol a punci?)
6/7 A kérdező kommentje:
Csak h nem e ver at :D ennyi.
2020. júl. 14. 19:18
7/7 anonim válasza:
Ha viszel pénzt akkor nem leszel kevés neki. A prosti pénzért csinálja, nem másért. Tulj.képpen annak örülne a legjobban, ha 2 perc alatt eldurrannál és békén hagynád. Ez nekik munka, nem örömszerzés.
Inkább azért akarsz menni prostihoz mert van benned egy kis félsz... ennek a legküzdésére alkalmas lehet ha ismered a prostit. Viszont az elején lehet ebből egy kis döccenő. Ott se várd, hogy a prosti majd mindent megcsinál helyetted. A kockázat csak annyi, hogy a barinőivel (akik tudják hogy prosti) meg fogja osztani az infót és más is tudni fogja prostinál jártál. Ebből a szempontból jobb ha teljesen idegen. Mész, dugsz, fizetsz (pontosabban először fizetsz) és többet sosem látod. A prosti sem fog megismerni az utcán amúgy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!