Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám a leghamarabb elveszteni a szüzességem?
Ha valóban a gyorsaság a lényeg, akkor egy prostihoz menj el.
Azonban én nem ajánlom, hogy prostival legyen az első élményed. Szerelem se feltétlenül kell, de egy aranyos, kedves lány legyen, akire jó érzéssel fogsz visszagondolni.
A leghamarabbi és legbiztosabb ami 1 órán belül kivitelezhető az amit fentebb is írtak a badgirls
Másik opcióként meg a nagy számok törvénye alapján minél többet próbálkozol egyrészt annál jobban belejössz plussz annál nagyobb az esély arra is hogy valakivel összejön
Ezzel a kinézettel találsz lányt. Próbálkozz! Nekem prosti volt az első, de agyban mégis szűz maradtam. De amikor felszedett csajjal végre összejött, az csodás volt.
Folytasd az edzést, a magad fejlesztését, a magömléskésleltetés gyakorlását maszturbálás során, és csajozz, csajozz, csajozz!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!