Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk szerintetek mi az idealis mellmeret?Es nektek inkabb a nagy vagy a kicsi fenek jon be?Valaszokat elore is koszi :3
Figyelt kérdés
#Ideálismellméret
2020. júl. 14. 16:39
11/18 anonim válasza:
#6 Én ilyen vagyok, de nem írok😄
12/18 anonim válasza:
Vannak ám elvárások :D és még a nőkre mondják hogy nagy elvárásaik vannak... megnézném hogy néztek ti ki :DD
13/18 anonim válasza:
#6 C cici és széles csípő megvan, de a nagy fenéknél azt hiszem megbuktam 😢
14/18 anonim válasza:
70A - 75C közt. Fenék nagyobb, kerek, izmos, de egy minimális lógása legyen és éljen külön életet járáskor. 🙂
15/18 anonim válasza:
Én szerettem bele már A kosaras és D kosaras nőbe is, mindegy, nem a mellébe szerettem egyiknek sem bele. Fenék téren sem a méret a lényeg, ha sportol rá valamennyit akkor úgyis jól néz ki :)
16/18 anonim válasza:
Mell mindegy, formás legyen. Fenéknél pedig a kicsitől az átlagosnál egy kicsit nagyobbig tetszenek a női fenekek. Legyen valami formája annak is.
17/18 anonim válasza:
6
a széles csípő és nagy popsi megvan, de a kosaram csak A-s :D
18/18 anonim válasza:
Hát nekem csak a 40-45kg os falatpopsik jönnek be. Utálom a ma divatos Karda..ian ra gyúrt méreteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!