Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lány vagyok és 25 éves, és még nem vesztettem el. Baj, ha nem bánom, vagy igazából nem izgat a dolog?
Akkor én leszek itt a fekete bárány és pátyolgatás helyett megmondom az őszinte véleményem: elpazarlod az idődet.
Azzal nincs baj, hogy olyannal akarod megélni az elsőt, akihez kötődsz, de 25 éves korodra nem tudtál senkihez kötődni. Ez itt a baj.
Nem hiszem, hogy annyira kiállhatatlan lennél, hogy messziről elkerülnek. Azt gondolom, hogy nem adsz a fiúknak esélyt sem.
Nem jársz eleget társaságba, nem vagy nyitott fiúk felé, ha próbálkoznak, süket fülekre találnak. Ez a helyzet?
Jó lenne lazábbnak lenni ezen a téren. Nem leszel kevésbé értékes az által, hogy randizol fiúkkal. Menjél, ismerkedj minél többet, hogy hamar megtaláld akit keresel. Elvből ne utasítsál vissza senkit, próbáld előbb megismerni.
A 16 éves béna barátnődet ne vedd példának. A legtöbb nő tud értelmesen védekezni és nincs szüksége esemény utáni beavatkozásra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!