Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lány vagyok és 25 éves, és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lány vagyok és 25 éves, és még nem vesztettem el. Baj, ha nem bánom, vagy igazából nem izgat a dolog?

Figyelt kérdés
Engem személy szerint nem zavar. Középiskolában lett volna lehetőségem, először, de csak ilyen egyéjszakás kalandok. Azt pedig nem szerettem volna. Visszahúzódó, szorongó típus vagyok. Volt egy “barátnőm” úgymond a középiskolában akinek már több terhesség megszakítása is volt 16 évesen. Én nem akartam így járni. Mindenkinek oda dobta magát aki egy kicsit is kedves volt hozzá. Én nem akartam ilyen lenni. Ezért kaptam is az előtolást a suliban a többiektől. Kötődni szeretnék ahhoz akivel elkezdem, ez még nem történt meg egyenlőre. Érdemes megjegyezni hogy szociális kényszeres szorongásos zavarban szenvedek, és pánikzavarom van. 25/L

2020. júl. 14. 15:30
 1/10 anonim ***** válasza:
96%
Ha neked nem baj, akkor ki másnak lenne baj? :D Ettől semmi nem fog megváltozni a világban, hogy örök szűz maradsz vagy 15 évesen már dugnak. Várd ki a megfelelő partnert, ha nem akarod odaadni magad csak úgy valakinek, de ez a sok mellékes dolog nálad , amiket írtál nem fog segíteni abban sem, hogy esetleg megbízz valakiben valamikor...
2020. júl. 14. 15:33
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2020. júl. 14. 15:36
 3/10 anonim ***** válasza:
97%
Ezen fölösleges stresszelned. Majd eljön az a valaki, aki mellett te is késznek érzed magad.
2020. júl. 14. 15:37
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves válaszodat
2020. júl. 14. 15:38
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyrészt nem baj, másrészt te tudod, hogy te mit szeretnél, és neked mi a jó.
2020. júl. 14. 15:38
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2020. júl. 14. 15:41
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Akkor én leszek itt a fekete bárány és pátyolgatás helyett megmondom az őszinte véleményem: elpazarlod az idődet.

Azzal nincs baj, hogy olyannal akarod megélni az elsőt, akihez kötődsz, de 25 éves korodra nem tudtál senkihez kötődni. Ez itt a baj.

Nem hiszem, hogy annyira kiállhatatlan lennél, hogy messziről elkerülnek. Azt gondolom, hogy nem adsz a fiúknak esélyt sem.

Nem jársz eleget társaságba, nem vagy nyitott fiúk felé, ha próbálkoznak, süket fülekre találnak. Ez a helyzet?

Jó lenne lazábbnak lenni ezen a téren. Nem leszel kevésbé értékes az által, hogy randizol fiúkkal. Menjél, ismerkedj minél többet, hogy hamar megtaláld akit keresel. Elvből ne utasítsál vissza senkit, próbáld előbb megismerni.

A 16 éves béna barátnődet ne vedd példának. A legtöbb nő tud értelmesen védekezni és nincs szüksége esemény utáni beavatkozásra.

2020. júl. 14. 15:46
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm igyekezni fogok
2020. júl. 14. 15:49
 9/10 anonim ***** válasza:
Minden eddígi beírással egyetértek !
2020. júl. 15. 12:51
 10/10 nagybotos ***** válasza:
Kedves, és ismeretlenül is tisztelt nő, ember-társam.! Elsőnek az általános szorongásod, pánik zavar, stb oldd fel. Ehhez szak ember kell. Bár nem kérted, egy nőt ajánlok. 60 év körüli orvos, szakorvos. 30-35 év gyakorlattal, valódi szertettel a páciensei felé. Ember a javából, aki tisztelettel van "betegei" iránt. Ha rákérdezel, megírom. Én Czoch Andor vagyok85 éves nézz meg a FB-on. Szeretettel Andor
2020. júl. 21. 00:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!