Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen nemzetiségű csajjal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen nemzetiségű csajjal voltatok, és milyen volt velük aszex?

Figyelt kérdés

2020. júl. 14. 08:07
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
német,lengyel görög. Göröggel csodálatos volt
2020. júl. 14. 08:25
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Magyaron kívül csak szlovákkal. Jó volt, odaadó kiscsaj volt, de ez nem a szlovákságából jött.
2020. júl. 14. 09:01
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Cseh. Elég prűd volt és uncsi
2020. júl. 14. 09:18
 4/9 anonim ***** válasza:
4%
Semmilyen nemzetiségű csajjal nem voltam. Semmilyen volt a szex.
2020. júl. 14. 11:03
 5/9 anonim ***** válasza:
49%

Roma lánnyal volt, mondjuk csak orál, de az egyik legjobb amit kaptam valaha.

23f

2020. júl. 14. 11:54
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Orosz, török, cseh, osztrák, lengyel - volt akivel nagyon jó volt, mással meg átlagos. Ahogy a magyarok között is van aki jó, más meg nem. Nem a nemzetiségtől függ.
2020. júl. 14. 13:35
 7/9 anonim ***** válasza:
66%

Lengyel - nagyon romantikus csaj volt. Eleinte a szexben is lágy volt, majd néhány együttlét után előjött belőle a vadmacska.

Szlovákiai magyar lány - számomra nagyon egyszerű teremtés volt, szexben csak az alapokkal volt tisztában, sokat tanult tőlem, de tanulékony, fejlődőképes volt

Erdélyi magyar lány - értelmes, okos, határozott fiatal tanárnő. De az ágyban mindent rám hagyott, nagyon inaktív volt. Viszont, idővel kiderült, elégé perverz és biszex volt. Bevettük egy barátnőjét, ami igen feldobta a viszonyunkat is. ;-)

Mexikói - Magyar vegyes házasságból született nő - Mexikó városban egyetemi tanárnő. - Valami fantasztikus nő volt! Ágyban kissé perverz, szenvedélyes.

Spanyol - Magyar vegyes házasságból született doktornő - Csúcsok csúcsa! Vonzó, tüzes, szenvedélyes, hiperaktív és hatalmas szexuális fantáziával megáldva nagyon sok mindenre nyitott. - 16 éve a feleségem! ;-) (még mindig szuper csaj)

2020. júl. 14. 14:35
 8/9 manly ***** válasza:
Én két roma csajjal voltam .Egyikbe beleélveztem, a másik lány szopott meg nyalta a se..em miután végig maszíroztam.Lehetett volna több is de a helyzet nem volt kedvező.30 volt mindkettő.Semmi extra.Olyanok, mint bárki más.
máj. 31. 10:53
 9/9 anonim ***** válasza:
Két roma csajjal voltam.Lovagolni azt tudnak az biztos és érzékien furulyázni;)
jún. 8. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!