Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zárkózott, csendes, félénk fiúnak sosem lesz lehetősége ingyen szexelnie?
Figyelt kérdés
Tudom hogy az ilyen fiúkat nem szeretik a lányok, de ezen nem olyan egyszerű változtatni.
Volt olyan hogy a neten megismertem egy lányt, és találkoztunk, de nem lett semmi valószínüleg azért mert nem az a típus vagyok akiért odáig lennének a lányok.
2020. júl. 13. 21:39
1/9 anonim válasza:
Nekem csak ilyen fiúim voltak eddig.
3/9 anonim válasza:
Ezt mindennap megfogod kérdezni?
4/9 anonim válasza:
Dehogynem lesz, csak kicsit legyél nyitott.
5/9 anonim válasza:
Lesz nekem is sikerült. Csak itt nálam a félénk nem jellemző. És a zárkózott is csak részben.
6/9 anonim válasza:
Pont ilyen voltam 28 éves koromig amikor megtörtént az első. Egy érettebb nő vette el mert megkívánt. Én kaptam az alkalmon és lefeküdtem vele. Azóta sokkal nyitotabb vagyok.
32/F.
8/9 anonim válasza:
Na barátom ha már elmentél egy randira akkor jó úton haladsz, csak így tovább! Még-még-még, kezdeményezni, kommunikálni, randizni. Ne várj az elsőn csodát. S csak tippként: ne egyből a bugyiba akarj berúgni, először a nőt hódítsd meg, s a csókkal próbálkozz. Minden más majd utána jön. Ne állj meg, tanulj a hibáidból, ne add fel eleve hanem menj tovább!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!