Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, vettétek már el...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, vettétek már el alkalmi partner szüzességét? Fiúk, alkalmiban vesztettétek el?

Figyelt kérdés

Ha igen, hogy történt, mi volt az előzménye és hogy ment a szex?

Hányadik partner volt a lánynak?

Hogyan tudta meg, hogy szűzoltás lesz és mit szólt?

Hány évesek voltatok és mennyi a partner?

2020. júl. 13. 14:28
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen volt már hogy vettem el férfi szüzességet !
2020. júl. 13. 14:32
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem, de egyszer bevállalnám.
2020. júl. 13. 16:06
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen, sajnos mondhatni alkalmiban veszítettem el, mert 21 éves koromig képtelen voltam barátnőt találni úgy, hogy már 14-15 éves koromtól vágytam rá.

Netes társkeresőre mentem fel anno és ott ismertem meg egy helyes 20 éves lányt. A 4. randin feküdtünk le. Pár hétig még összejárogattunk, de aztán eltűnt. Természetesen nem mondtam el neki, hogy még szűz vagyok. Elmondása szerint a 8. partnere voltam. (Én is valami ilyesmit hazudtam, hogy kb én is annyi csajjal voltam.)

2020. júl. 16. 00:18
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

23 voltam ő 21.

Állítása szerint én voltam neki a hatodik.

Úgy tudta meg hogy elmondtam neki mikor odakerültünk. Úgy voltam vele hogy ez egyenesebb mint hazudozni. Az úgyis kiderül. Ő örült ennek. Ez izgatta. Azt hogy milyen voltam az ő szavaival írnám le: "Eléggé bénáztál de te legalább figyeltél rám"

Előzménye pedig annyi volt hogy baráti társasággal kocsmáztunk és hozzánk csapódott még négy ember. Ez a lány, egy barátnője, az ő pasija és a srác haverja akit ezzel a csajjal akartak összehozni. (egyébként ha jól tudom össze is jöttek) Az este végén hazakísértem mindkettőnkben volt egy adag pia de pont csak annyi hogy tudtunk magunkról.

Összesen 4 alkalommal feküdtünk le akkor este, másnap reggel és a következő héten még kétszer.

Kapcsolatot nem akartunk egymástól ezt az elején letisztáztuk.

2020. júl. 16. 22:36
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem volt még ilyenben részem

L

2020. szept. 10. 16:02
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Deee kipróbálnám.. biztos aranyos lehet..
2020. szept. 11. 00:24
 7/9 anonim ***** válasza:

14 környékén alkalmi,régebbi ismerettség mindketten azok voltunk

Majd segítettünk ezen bénáztunk eleget de indításképp jó volt :)

2021. ápr. 24. 09:25
 8/9 anonim ***** válasza:
89%
Remélem létezik olyan nő, aki egy 33 évesnek is szívesen elvenné bármilyen fizettségért cserébe.
2021. ápr. 25. 01:04
 9/9 Istvan485 ***** válasza:
En is fizetnek erte ha van bevalalos csaj!!!!
2021. ápr. 25. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!