Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, vettétek már el alkalmi partner szüzességét? Fiúk, alkalmiban vesztettétek el?
Ha igen, hogy történt, mi volt az előzménye és hogy ment a szex?
Hányadik partner volt a lánynak?
Hogyan tudta meg, hogy szűzoltás lesz és mit szólt?
Hány évesek voltatok és mennyi a partner?
Igen, sajnos mondhatni alkalmiban veszítettem el, mert 21 éves koromig képtelen voltam barátnőt találni úgy, hogy már 14-15 éves koromtól vágytam rá.
Netes társkeresőre mentem fel anno és ott ismertem meg egy helyes 20 éves lányt. A 4. randin feküdtünk le. Pár hétig még összejárogattunk, de aztán eltűnt. Természetesen nem mondtam el neki, hogy még szűz vagyok. Elmondása szerint a 8. partnere voltam. (Én is valami ilyesmit hazudtam, hogy kb én is annyi csajjal voltam.)
23 voltam ő 21.
Állítása szerint én voltam neki a hatodik.
Úgy tudta meg hogy elmondtam neki mikor odakerültünk. Úgy voltam vele hogy ez egyenesebb mint hazudozni. Az úgyis kiderül. Ő örült ennek. Ez izgatta. Azt hogy milyen voltam az ő szavaival írnám le: "Eléggé bénáztál de te legalább figyeltél rám"
Előzménye pedig annyi volt hogy baráti társasággal kocsmáztunk és hozzánk csapódott még négy ember. Ez a lány, egy barátnője, az ő pasija és a srác haverja akit ezzel a csajjal akartak összehozni. (egyébként ha jól tudom össze is jöttek) Az este végén hazakísértem mindkettőnkben volt egy adag pia de pont csak annyi hogy tudtunk magunkról.
Összesen 4 alkalommal feküdtünk le akkor este, másnap reggel és a következő héten még kétszer.
Kapcsolatot nem akartunk egymástól ezt az elején letisztáztuk.
14 környékén alkalmi,régebbi ismerettség mindketten azok voltunk
Majd segítettünk ezen bénáztunk eleget de indításképp jó volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!