Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, tetszene, vagy furcsa lenne, ha a barátnőtök ezt csinálná?
Figyelt kérdés
Egy másik lányról mutatna képet és rá verné nektek. Miközben nézitek, kérdezné, hogy mi tetszik rajta mit csinálnátok vele.2020. júl. 13. 09:49
2/11 kisördög1 válasza:
Szerintem izgalmas lenne, és az első lépés a többeshez
3/11 anonim válasza:
Élőben verné rá sokkal izgatóbb lenne!
4/11 anonim válasza:
Szoktunk ilyet "játszani", bár képet nem mutat, csak beszélünk róla, hogy kit és hogyan...
Én szeretem!
5/11 anonim válasza:
Nekem egy kicsit fura lenne. Persze időnként kitárgyaljuk, kiben mi tetszik, meg szoktam más nőkre verni, de nem akkor, ha vele vagyok.
6/11 anonim válasza:
Tizenévesen biztos izgató lett volna, most viszont azt mondanám inkább neki, hogy képre veregetés helyett akkor csináljuk hármasban :)
8/11 anonim válasza:
Nekem az asszony házhoz hozta a számomra megközelíthetetlennek hitt nőt. Nem kellett a fotójára vernem ...
(megtörtént!)
10/11 anonim válasza:
Ha a kérdezgetésnél nem erőszakos, nem viszi túlzásba a dolgot, akkor alapvetően tetszene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!