Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Olyantól kérdeznék akinek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyantól kérdeznék akinek volt támogatói kapcsolata. Inkább egy fix partnert kerestek vagy inkább alkalmit? Hol szoktatok ismerkedni? A puncsot ismerem, hivatásos nem érdekel.

Figyelt kérdés

2020. júl. 12. 23:04
 1/5 anonim ***** válasza:
53%
Én sosem kerestem, de mindig megtaláltak. Az egész főiskolát így végeztem el. Három év alatt öt partnerrel. 26/l
2020. júl. 12. 23:09
 2/5 anonim ***** válasza:
86%
Egy fixet.
2020. júl. 12. 23:40
 3/5 anonim ***** válasza:
46%

Aki alkalmit keres azt úgy hívják prosti. Mondjuk aki fix-et az is, csak kevesebb kuncsaftja van.

A puncsot jól látod, hivatásosakkal van tele akik csak sugarbaby dumával akarnak több lét lehúzni. Úgy van vele, hogy ha 30 év alatti akkor biztos van 1-2 lúzer aki bekajálja hogy egyetemre járnak.

Hol ismerkednek a sugarbabyk... Nos egy részük sehol - aki jól kinéző fiatal lány azt úgyis betalálja előbb-utóbb valaki, aki "támogatni" akarja. Aki meg profibb golddigger az simán lemegy valamelyik puccosabb Bp-i szórakozóhelyre és ott vadászik - pontosabban hagyják hogy megtalálják őket ajánlatokkal. Ez van sajna, nincs olyan hely ahol egyetemista lányok támogatót keresnek (a puncs erre van kitalálva, de kevés a valódi sugarbaby). Ha sugarbabyt keresel akkor menj bizonyos szórakozóhelyekre és fürtökben lógnak a golddiggerek.

2020. júl. 13. 01:24
 4/5 anonim ***** válasza:
De nehéz olyan lányt találni aki fixet keres és őszinte mert honnan tudhatnám hogy hány támogatója van..
2020. júl. 14. 00:01
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát inkább hosszabb távra. Mármint én már szerettem volna kipróbálni ezt, viszont nem nagyon jöttek össze a dolgok.

L

2020. júl. 21. 00:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!