Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, jó érzés nektek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, jó érzés nektek a dupla kuki?

Figyelt kérdés
Szeretitek mikor egyik férfi a puncitok kényezteti míg a másik análba döf titeket??
2020. júl. 12. 20:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
24%

Még annyit, hogy ettől függetlenül, azokat a hipokrita "hetero" pasikat akik 2 pasis felállásra buknak, közben megvetik, megszólják a homoszexuálisokat, na azokat elítélem. A képmutatást elítélem. Ettől még én nem tudnám elképzelni biszex pasival. Tudom, hogy ebben a végletekig lebutított, kétpólusú fekete-fehér világban sokaknak furán hat az önálló vélemény, mert nem tudják beskatulyázni a barát-ellenség táborba, hogy aztán kényelmesen elskandálhassák rá az előre megírt sablonokat, de ez a szomorú dolog már nem tartozik a tárgyhoz.

Te meg azt csinálsz az ágyban ami jól esik, csak nem velem. Nem olyan bonyolult ez szerintem.

2020. júl. 14. 09:34
 12/12 anonim ***** válasza:

Te azt írtad hogy már azért kidobnád a pasid ha megkérne ilyesmire. Nyilván ha neked nem tetszik az ötlet akkor visszautasítanád, de a reflexszerű kidobása egy olyan pasinak aki csak felvetette neked az ötletet szerintem még mindig elég nagy túlzás, ami valószínűleg homofób álláspontra vall. Az első válaszodnál is rögtön ugrottál az "ezek a férfiak akkor most látens homoszexuálisok?" mikor szó se volt az egészről csak arról hogy jó érzés-e a lányoknak a két srácos felállás. Plusz még mindig ott van hogy azt mondtad nekem hogy sokat mesél rólam hogy ilyenre gerjedek.

Amúgy meg persze, végül is joga van bárkinek rögtön kidobnia valakit ha kiderül róla mondjuk hogy nem utálja a négereket. De azért hadd vetődhessen fel a kérdés az emberek fejében, hogy az illetőnek miért ilyen fontos a téma.

2020. júl. 14. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!