Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobb lenne ha szakítanék vagy fogjam fel úgy hogy közösen döntöttünk így?
Figyelt kérdés
2 hónapja vagyunk együtt a barátnőmmel és tegnap este elmentünk kicsit lazítani. Kicsit berúgtunk, találkoztunk ott egy "haverommal" aki párhuzamosan hajtott rá, végül őt offolta. Kettesben maradtak, majd mikor visszaértem nem vettek észre és rajtakaptam őket hogy smárolnak. Mindhárman részegek voltunk, a haverom poénból bedobta hogy ha már itt tartunk miért nem hármasozunk. Végül belementünk barátnőmmel. Elég vadul sikerült az este, mindkettőnkről lekerült a gumi és négyszer sültünk el...
Akkor este eljöttem és azóta nem kerestük még egymást.
2020. júl. 11. 22:22
1/9 anonim válasza:
Hát:D ha mély érzelmek nem kötnek hozzá, szexkapcsolat simán adná, de ha érzelmek is játszanak, akkor nekem egy ilyen után nem menne tovább.
27f
2/9 anonim válasza:
Nyugi, fogd fel úgy, hogy engedtetek a vágyatoknak. Szerintem simán folytathatjátok a kapcsolatotokat. Több kapcsolatban van ilyen, sőt olyan is hogy direkt harmadiknak keresnek valakit, mégis jól működik tovább a kapcsolat/házasság. Szerintem maradjatok együtt, de azért legközelebb ne hárman menjetek inni.
3/9 anonim válasza:
2 es jól leírta, én is ezt gondolom
N
4/9 anonim válasza:
Amúgy közted és a barátod között is volt némi közösülés, vagy szigorúan csak a barátnődön osztoztatok? De ugye barátnőd szed fogamzásgátlót?
9/9 anonim válasza:
Hogy tudsz egy ilyen rin.gyot szeretni? Meg szep hogy hagyd el :D Ki is kurtolnem h mekkora kurv.a h harmasban akart baszni es megcsalt oszt ennyi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!