Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hölgyek! Milyen érzés a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek! Milyen érzés a puncitoknak az a pillanat, amikor a pénisz éppen becsusszan a hüvelybe?

Figyelt kérdés

Azok a másodpercek, amikor a makk elkezd befelé sikamlani, és utána tövig becsusszan a teljes farok.

Férfiként tudom, csak a női oldal érdekel. Körül tudjátok valamiképp írni? Jöhet kor is.

Köszönöm szépen!

2020. júl. 11. 19:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
95%
Valóban az egyik legjobb pillanat. Feszítő de fantasztikus. Áááhhhh, nem lehet leírni.
2020. júl. 11. 21:23
 12/15 A kérdező kommentje:
Férfiként egyetértek. Isteni érzés, amikor a nedves, szűk, meleg vagina bejáratához érkezik a makkom és csak úgy csusszan befelé lassan, gond nélkül. Ahhh, ilyenkor felszisszentek, más dimenzióba kerülök, s ahogy golyókig becsusszanok és érzem, hogy a nedves, meleg hüvely körülöleli a péniszemet, maga a Mennyország. Pedig itt még el sem kezdtem lökni, mozogni benne. Hát még ha elkezdek, s jól megtekergetem a derekamat, hogy a hüvely minden szegletét bejárja a péniszem, kihegyezze azt és idővel jó alaposan megfejje odabent. 🙂
2020. júl. 11. 21:25
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Miota oregszem, nemcsak ezt az elso lokest erzem nagyon, hanem vegig, minden egyestol olvadok. Sokkal jobb, hogy nem nedvesedek tulzottan, de szaraz sem vagyok. Egyszeruen sokkal tobb erzekeles lett bennem.
2020. júl. 11. 23:19
 14/15 A kérdező kommentje:
#13: felizgatsz a soraiddal. Egy érett, tapasztalt nővel mindig csodás a szex, saját tapasztalat. 🙂
2020. júl. 11. 23:22
 15/15 anonim ***** válasza:
81%
Engem feszít, ahogy egyre beljebb nyomja... imádom. Szinte fáj, de el nem cserélném ezt a szétfeszítő érzést. Izgató, már most nedvesedek, ahogy ezt leírtam.
2020. júl. 12. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!