Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka, hogy az erotika terén más lett a kapcsolatunk? Ez természetes, vagy ellaposodott a viszony?
1 éves kapcsolat. Első hónapokban általános téma volt a szex. Ő sokszor kérte, hogy szexi fotókat küldjek, meg kibeszéltük a közös szexet elejétől a végéig, meg terveztük, legközelebb miket csinálunk.
Mostanra valahogy ezek nincsenek meg. A szex működik, jó együtt, változatos, gyakori, de most már inkább hétköznapi dolgokról beszélünk csak, fotók sincsenek. Nem tudom, hogy kihűltek -e az érzelmei, vagy ez természetes folyamat? Többi kapcsolatomban ez az állapot sokkal tovább tartott, viszont ő meg sokkal figyelmesebb és kedvesebb velem, mint az eddigi partnereim, és a szex is sokkal jobb vele. Megbízhatóbb is, szavahihetőbb.
30 körüliek vagyunk mindketten.
Ó, akkor lehet, hogy nem fogalmaztam meg elég jól. Szóval az elején éreztem, hogy teljesen fel van tüzelve szexuálisan, mert sokat cseteltünk a szexről, meg fotókat kért. Mostanában ezek nincsenek, emiatt gondolhatom -e, hogy unalmassá váltam a számára? Vagy ez rendben van így, és annak tudható be, hogy komolyabban veszi a kapcsolatot?
Azért kérdezem, mert ha ellaposodásról van szó, akkor szeretnék ezen javítani.
Nem lehet hosszútávon fent tartani ezt a "rajongási" időszakot...
Ezt szerintem természetes folyamat.
Akkor laposodott el a szexuális életetek amikor egyre ritkábbak az együttlétek és egyre kevesebb fantáziát érzel bennük.
Különben attól még hogy ő nem kér te nyugodtan küldhetsz neki szexi fotókat, esetleg valami újdonsággal megfűszerezve...
Kétlem hogy ellenére lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!