Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ilyen fenékkel felvehetem ezt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen fenékkel felvehetem ezt a nacit?

Figyelt kérdés

Úgy tudom nagyon bejönnek a pasiknak a villantós farmer rövidnacik.

Ilyen a fenekem mint a bal oldali csajnak: [link] Szexi?

2020. júl. 10. 11:55
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
76%
Ha olyan szuperseggű nőid lettek volna, biztos, egy anonim fórum átlag felhasználójának aligha sikerülne így felcsesznie az agyad a dologgal.
2020. júl. 10. 15:59
 32/40 anonim ***** válasza:
100%
Azért a bal oldali eléggé átlagos fenék azzal nem kéne menőzni. A jobb oldali az szép de ha valaki azzal tudja csak magára vonni a figyelmet, hogy kitolja a seggét az gáz.
2020. júl. 10. 16:58
 33/40 anonim ***** válasza:

Én mindkettőt eléggé ízléstelennek látom, és szerintem eleve egyiküknek sem kifejezetten előnyös ez a szabású rövidnadrág.

De nyilván ízlések és pofonok - ha te jól érzed ilyenben magad, és szerinted jól áll, akkor nyugodtan vegyél fel ilyet.

Biztos van olyan férfi, akinek szexi, függetlenül attól, hogy rib@.ncosnak gondolja-e vagy sem.

2020. júl. 10. 18:40
 34/40 anonim ***** válasza:
100%

Nekem olyan rövid a shortom, mint itt a középső lánynak, szerintem az nem gáz, akét szélsőt már nem venném fel.

[link]

2020. júl. 10. 19:11
 35/40 anonim ***** válasza:
Szerintem simán felveheted! f.
2020. júl. 10. 20:18
 36/40 anonim ***** válasza:
a bal oldali fenéken ez a nadrág nem áll jól, ez is számít ám
2020. júl. 10. 21:47
 37/40 anonim ***** válasza:
84%
ma 19:11 na ezek tényleg szexik de ők már nagyon ribisek. Jó ha valaki szép de ezek pont azok a lányok akik túl magamutogatók és a középső is az, hiába neki lóg ki legkevésbé attól még ugyanaz. 23F
2020. júl. 10. 22:54
 38/40 anonim ***** válasza:
73%
Nem szexi, inkább csak közönséges.
2020. júl. 13. 20:09
 39/40 anonim ***** válasza:
16%
Szerintem jó, szexi!
2020. júl. 13. 23:17
 40/40 anonim ***** válasza:
Szerintem akkor vedd fel majd ha készen álsz rá te személyesen és nem az adott komment szekció alapján döntöd el magadban ami amúgy is a te egyéni döntésed lenne.
2020. júl. 14. 16:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!