Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ma este lesz az első olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma este lesz az első olyan alaklom, hogy kapcsolaton kívül szexelek valakivel. Tippek?

Figyelt kérdés

Nyilván ha valakivel kapcsolatban vagy és szereted, akkor elnézed az esetleges bénázásokat az elején.

De ezzel a fiúval megbeszéltük, hogy este nála "filmezés", ami tudjuk mit jelent a legtöbbször. Nagyon nem akarnék bénázni. Eddig csak 2 fiúval feküdtem le. Valami tippek, hogy tuti ne legyek néna/esetlen?

2020. júl. 10. 10:49
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Szemkontaktus, apró érintések, ezek a jelzések, amik tovább visznek. Dumáltok, filmeztek, flörtöltök, aztán egymásba gabalyodtok :)

Persze lehet úgy is, mint a Wall street farkasában Margot Robbie :) De azért azt nem ajánlom.

2020. júl. 10. 11:20
 12/20 anonim ***** válasza:
73%

Ez a kérdés jó példája annak hogy milyen az amikor valaki lelkileg és szexuálisan egy éretlen gyerek de felnőtt testben és felnőtt vagyakkal. Fogalma sincs mit akar, mit szeret, mit enged, hol vannak a határai, vadidegeneket kerdezget a neten arról hogy neki mit kell csinálni szex közben..

Kérdező dugni mész tehát AZT CSINALD AMI NEKED JÓLESIK. Ha ezen a fórumon azt írják hogy kemény anál a minimum akkor azt csinálod?

2020. júl. 10. 11:37
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Én nem venném biztosra,hogy ez konkrétan a szexről fog szólni. Számomra olyan mintha Te, kérdező, tulajdonképpen nem is akarod igazán ezt, csak mivel hívtak elmész, és ha valamit akar akkor belemész.

Miért is?

Ezt gondold már át!

OK,ha vágysz rá, ha bejön Neked a srác, ha elfog a hév és belemész. De így,hogy tulajdonképpen nem kapcsolat, nem történt eddig semmi, nincs is szó róla..kicsit olyan kötelező jellegnek tűnik a részedről.

Csak sima fehérnemű, előtte lezuhanyzol, ez úgyis így történne. Aztán úgy menj el,hogy filmnézésre készülsz. Ha lesz valami úgyis adja magát a helyzet. Ha nem, akkor nézd a filmet ;)

A szemkontaktus, simogatás, csók majd jön magától. Nem úgy fog működni,hogy mi most itt írjuk,hogy tartsd Vele a szemkontaktust...amíg Ő a TV-re mered.../nem Rád/

2020. júl. 10. 11:50
 14/20 anonim ***** válasza:
Na, mi volt?
2020. júl. 18. 12:09
 15/20 A kérdező kommentje:
Megtörtént! Elmentünk először egy bárba iszogatni, beszélgetni,utána meg felmentünk hozzá. Eléggé meglepődtem a méretein, sokkal nagyobb volt mint amire számítottam. Arra egy kicsit ráfeszültem, mert ekkorával még soha nem voltam. De végül jól sült el az este :) biztosan lesz folytatása.
2020. júl. 18. 12:13
 16/20 A kérdező kommentje:
+ el is jött értem, és haza is vitt szó nélkül :)
2020. júl. 18. 12:15
 17/20 anonim ***** válasza:
Kicsit részletesebben...? :)
2020. júl. 18. 13:32
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Jól sült el. Nem egyértelmű? :)
2020. júl. 18. 18:59
 19/20 A kérdező kommentje:

Nem részletezem. Tudom, hogy valaki itt éli ki az életét, de azért megtartanám magunknak ezeket a privát dolgokat.

Köszi a válaszokat 🙂

2020. júl. 18. 19:08
 20/20 anonim ***** válasza:
Az agybam fekudj oldara es hatulrol hagyd hogy beled menyen nagyon jò....
2020. júl. 31. 00:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!