Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az miért lehet, hogy sokkal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az miért lehet, hogy sokkal több a hogyan kell szopni kérdés, de senki se kérdezi hogyan kell jól nyalni?

Figyelt kérdés
Pedig állítólag itt sokkal több a pasi akkor most mi van?

2020. júl. 9. 21:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
16%
Én azért nem kérdezem, mert tudom hogyan kell. ;)
2020. júl. 9. 21:19
 2/12 anonim ***** válasza:
81%
Én a barátnőmet kérdezem, hogy jó neki és nem idegeneket.
2020. júl. 9. 21:30
 3/12 anonim ***** válasza:
27%
Mert gyakorin sok a bzi...
2020. júl. 9. 21:33
 4/12 anonim ***** válasza:
18%

Csatlakozom az egyeshez.

Elég régóta tudom, higy kell jól nyalni.

Tehát ilyet max szűz gyerekek tesznek fel.

F

2020. júl. 9. 21:37
 5/12 anonim ***** válasza:
91%
Nem tudom, de nőként mondom, hogy a férfiak legnagyobb részének fogalma nincsen a nyalásról és sokszor még akkor sem ha elmondom mit hogyan szeretek. A csiklót pl sokan eleve meg sem találják csak vadul ujjaznak és lefetyelik a bejáratot mint egy kutya... 🙄
2020. júl. 9. 21:56
 6/12 anonim ***** válasza:
42%

Elég sok pancserrel nyalathattad eddig ki magad, hogy még azt sem tudják hol van a csikló. 🙄

F

2020. júl. 9. 22:00
 7/12 anonim ***** válasza:
86%

5.ösön sikítva felröhögtem. :D

Én biztos vagyok benne, hogy a legtöbb pasinak csak az egója meg a szája nagy. :D Felvágnak mert komolyan elhiszik maguknak, hogy mekkora szexmágusok, és el vannak ájulva tőlük a nők. Meg is pukkadnának, ha be kellene ismerniük, hogy jobb lenne pld a nyalásról alap dolgokat is megtanulniuk. :D

2020. júl. 9. 22:06
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Mert ahogy a #2-es írja, egy igazi Férfi a partnerét kérdezi meg, rá figyel és nem könyvből tanul. A pasik másik fele meg öntelt és azt hiszi mindent tud.
2020. júl. 9. 22:11
 9/12 anonim ***** válasza:
91%

5ösön én is felröhögtem:D de sajnos igaza van, én is ezt tapasztaltam

N

2020. júl. 9. 22:21
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Sokan elfelejtik hogy ez nem arról szól hogy ők milyen jók hanem azt, hogy mit igényel partner, és mi az adott nő adottsága, mert úgye ezen is sok minden múlik. Ha nem szereti csinálni nem élvezi a férfi amit tesz, nem tudja élvezettel át nyújtana a szeretetét akkor csak egy monton nyalás jellegű valamit kap az adott nő! Élvezni érezni kell ahogy a partner a finom puszilgatás hatásra reagál, meg feszül, amikor csiklot megszívom, mennyire legyen erős vagy finoman lágyan tegyem, amikor benyalok hüvelybe és lentről felfelé haladok csiklóhoz vissza, és játszok vele, látom érzem mit kíván jobban, de egy picit még körbe járom hogy jobban kívánja hogy ismét ott legyek. Szóval ha nem figyeled partnered és nem élvezed magad amit teszel, hiába hiszed hogy jó vagy, hidd el nem vagy jó!! Jó tudom kicsit le egyszerűsített amit le írtam de szerintem a lényeg benne van.

F

2020. júl. 10. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!