Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti élnétek nyitott kapcsolatban?🙂
Igen, de csak szex, párhuzamos kapcsolatról szó sem lehet. Pl. havi egy hétvége, amiről egyikünknek sem kell beszámolni.
/nem kérek privátot, nem válaszolok/
Igen. Nemrég próbáltam felvetni ezt a páromnál, de elutasító volt nagyon. Persze megértem, a legtöbb embernek ez nem pálya.
Az oka az hogy nekem sokkal magasabb a libidóm és sajnos nemelégít ki a párom mert neki nincs annyi szexre igénye. Viszont én meg így nagyon feszült vagyok. Viszont nyilván megcsalni nemakarom, hazudozni titkolózni stb.
Azt gondolom ha velem valami történne és nem kívánnám a szexet, nem várnám el a páromtól hogy ezzel éljen, engedném neki hogy mással legyen. Számomra ez alap, de mások elvárják a páruktól hogy őkse kívánják a szexet, holott ezt nem lehet így csettintésre eldönteni hogy mostantól elég lesz kéthetente 1x...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!