Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket kínzott már meg a pasitok ágyhoz kötözve? (visza, jég, csipesz, stb). Milyen volt?
Kikötözve egy asztalhoz és elektromos sokkoló. Mindenhová csíptetve. Órákin át...
40N
Köszönöm a válaszokat!
#16: Ez azért elég brutálisan hangzik. Vagy nem az...? Lehet élvezni?
Kikötötte!:
Mellbimbó csipesz.
Anál plug. Ha merész vagy mindig kicsit nagyobbat...
Jó erős rezgés a csiklóra.
Nekem úgy szokta a párom,hogy mellbimbómra csipesz,elfenekel,vagy kézzel,vagy eszközzel. Van,hogy közben anál plug bennt van es a csiklomat izgatja. Vagy szex. Kicsit durva,mikor a popsid is foglalt. Persze először sikositas,ujjal kicsit tágítani,ne egyből egy plugot nyomjon fel. Van olyan is,ami egyben fenékbe való,és csiklóra a másik vége, sőt punciba is van egy része,na az erős rezgéssel,mindenhol. K.O.
Néha berakja a farkát a számba,mozog. Nyal,harap,karmol.
Jég lehet kellemes,cicin mondjuk. De nem sokáig. Nagyon az elején maximum előjátékként.
Gyertyát mi még nem próbáltuk. Csallány van a címlapon,de egyenlőre nem engedem. Remélem segítettem valamennyit. Nálunk vagy én vagyok kikötve,vagy ő. Havi 1-2X
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!