Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van rá esély, hogy szerelmes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van rá esély, hogy szerelmes vokt belém?

Figyelt kérdés

Többéves barátság hirtelen megszakadt. A sráccal nem is beszélek semmilyen formában. Ugyanott dolgozik viszont diákmunkán, ahol én. Épp beszélgetett 3 másik fiúval mikor elmentem mellette, direkt hátranéztem, és láttam hogy utánam fordult a beszélgetése közepén. Az egyik haverjával jóban vagyok, és mikor beszélt velem a főnök akkor a haverja elmesélte nekem hogy a srác aztán megkérdezte őt hogy nekem mit mondott a főnök. Alapból amikor meglát minsig néz. Pedig nem teszem ki sem a mellem sem a fenekem, csak nyár lévén kevesebb ruha van rajtam. Év közben egyszer hajstilust váltottam és akkor is bámult az arcomba. Ha kicsípem magam akkor is szokott rám nézni.Hozzám szólni nem hajlandó, akkor minek nézeget? Egyébként mikor jóban voltunk néha vicceken keresztül perverzkedett és nézte már akkor is a melleim

20/L

2020. júl. 8. 23:16
 1/2 anonim ***** válasza:
82%
Biztos, hogy 20 éves vagy, és nem 12?
2020. júl. 8. 23:39
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Hogy van-e rá esély? Hát basszus, csak az van, ennyire nem lehetsz bizonytalan.
2020. júl. 8. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!