Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan veszi a bátorságot egy 15 éves fiú, hogy molesztáljon egy 22 éves lányt?
Azaz lefogja, megfogdossa, és...komolyabb dolgok.
22/L
Akkora pofont verj le neki hogy a feje úgy pörögjön a nyakán mint a búgócsiga.
Kivéve ha 150 vagy és a srác nem 185+ cm.
Volt lány ismerősöm. Sajnos 21 éves léttére csak 149cmre nőtt, s egy buli után egy 190cm körüli "csávó" megerőszakolta.
Nem mindegy ki milyen erőfölénnyel indul. Ha meg a szükség úgy hozza ne félj segítséget kérni. Egy lány legyen akárhány éves nem mindig képes megvedeni magát.
Esetleg tarts magadnál önvédelmi gázspayt.
Te jó ég, ti eszeteknél vagytok?!? "Tetszett tudom jól." Meg hasonlókat írtok? Hogy van képetek ehhez, h egy nőről akit molesztáltak, ilyeneket írjatok??? Az ilyeneknek van egy kicsi szíve is??
Fhuu de felidegesítettem magam rajta...
Hogy jöttök ehhez, h áldozathibáztatást csináljatok???
Ennyi erővel, ha csak az utcán is sétált, vágjuk hozzá Boomer módra, h minek ment oda, mi?
Ha valamelyik családtagotokat molesztálták volna, akkor is ez lenne a reakció??
Kedves kérdező, nagyon sajnálom ami történt.
Az a baj, hogy nem tudsz már mit csinálni. Hiszen a rendőrséget sem fogja érdekelni egy "sima tapizásos" ügy.
Kezdj el önvédelmet tanulni, hogy ilyen többé ne fordulhasson elő.
Én nem ismerem az életet? Azta mekkora pofa. Elég sokat megéltem már, olyanokat is amilyeneket remélhetőleg te nem fogsz.
Bár akkor legalább nem lenne ekkora a szád, tehát történjen csak meg veled is. Talán ha téged molesztálnak, netalántán meg is erőszakolnak, akkor lesz benned egy minimális empátia.
Ösztönből jött neki mert látta ,hogy vonzó vagy pont egyedül voltál gondolom magasabb és súlyosabb nálad ezért vette a bátorságot
De én el ítélem az ilyen dolgot és ha láttam volna mit csinál veled szájba rúgtam volna 1 pörgőrúgással :D Amúgy hol támadott meg ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!