Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik volt az a legizgisebb nyilvános hely, ahol valaha masztiztál?
Figyelt kérdés
2020. júl. 7. 21:56
1/10 anonim válasza:
Félházas mozi hátsó sor :D talán az volt a legextrémebb, de hosszú a lista...
L
3/10 A kérdező kommentje:
Kérlek első ossz meg többet is, igazából ötleteket keresek. Nekem eddig a vonat és a munkahely, ami említésre méltó.
2020. júl. 7. 22:06
6/10 anonim válasza:
Koncert közben a tömegben a sötétben úgy hogy annyira közel állnak hozzád más emberek h konkrétan hozzád érnek.
7/10 anonim válasza:
Én vonaton nagyon sokszor hokiztam. De még olyan is volt, hogy teljesen tele lévő éjszakai buszon is. Meg párszor vezetés közben.
8/10 anonim válasza:
Nem szoktam nyilvánosan maszturbálni, ez nem indít be igazán. Kétszer mégis megtörtént.
Az egyiknél fárasztó napom volt, vizsgáztam, keveset aludtam és mentem haza busszal. A leghátsó ülésen ültem és előttem keresztben volt egy gyönyörű csaj. Gáz, nem gáz, kivertem.
A másik esetnél sétáltam hazafele és az egyik ablakon láttam bent egy csajt. Csak egy törölköző volt rajta. Elmentem az ablaka alá és kivertem.
A szex viszont már jobban bejön nyilvános helyen. Volt már próbafülke, éjszaka az utcán, liftben, ilyen útszéli fás részen. Orál moziban és vonaton.
9/10 anonim válasza:
Legextrémebb hely? Uszoda öltözője.
16f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!