Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb férfiak! Ha egy fiatalabb lány flörtölne veletek elutasítanátok?
Figyelt kérdés
Itt főleg a szinglikre gondolok. Ha házasok lennétek , akkor gondolom nem élnétek a lehetőséggel. :) 23/L2020. júl. 7. 20:15
11/64 anonim válasza:
Nem utasítanám el. Akár házasan is. 40+
12/64 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy elutasítanálak, ha tetszel. Nem vagyok házas. Inkább te írd le, milyen korú férfira gondoltál! :)
13/64 A kérdező kommentje:
Én a negyvenesekhez vonzódom :)
2020. júl. 7. 21:03
14/64 anonim válasza:
igen, el lehetne csábítani, de szeretői viszonyra
s igen, benne lennék a korosztályoddal
43/F
15/64 anonim válasza:
Nem utasítanám el, inkwbb meghálálnám😋
55F
16/64 anonim válasza:
Én kíváncsi lennék, de ha nem írsz akkor ez van...
17/64 anonim válasza:
Nem utasítom el ,még így sem,hogy házas vagyok.42F
18/64 anonim válasza:
Mindenki félredug.
Ez a valóság.
19/64 anonim válasza:
Engem elcsábíthatsz. Úgyis szingli vagyok jó ideje.
Egy öreg, 32F.
20/64 anonim válasza:
38F vagyok a kapcsolatom nem jó. Nem utasítanálak el. Ha bejössz hosszabb távra is terveznék veled...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!