Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt bevállaljam a barátnőmmel? 19/l
Figyelt kérdés
A barátnőmmel elmegyünk nyaralni két fiúval,akikkel nincs köztünk semmi csak barátság. A barátnőm azt találta ki,hogy húzzuk őket,hogy meztelen aludjunk,és simán úgy menjünk zuhanyozni,hogy nem takargatjuk magunkat.Nekem is tetszik az ötlet. Szerintetek milyen ötlet?2020. júl. 7. 12:47
11/15 anonim válasza:
Meg lesztek b....va addig húzzatok öket :D
12/15 anonim válasza:
Szerintem gondold végig, hogy mit akarsz a srácoktól: szeretnél felszedni egy barátot, vagy csak egy pár alkalmas dugást. Ha az utóbbi, akkor a legjobb úton jársz, ha ilyen ribisen viselkedsz.
13/15 anonim válasza:
Történet folytatodik 9 hónap mulva.
14/15 anonim válasza:
Engem csak az zavar, hogy a fiuk abszolut allat-szamba vannak veve. Valo igaz, hogy ennyi idosen ropteben a legyet is, de szo nincs izlesrol, melyikuknek ki jon be, vagy nem. Szoval ok nincsenek emberszamba veve, viszont legalabb ti nem erzelegtek azon, hogy csak numera vagytok.
15/15 anonim válasza:
szerintem ne hagyd ki en is sokszor voltam hasonlo helyzetben es jo elmeny volt
17l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!