Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ezt bevállaljam a barátnőmmel?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt bevállaljam a barátnőmmel? 19/l

Figyelt kérdés
A barátnőmmel elmegyünk nyaralni két fiúval,akikkel nincs köztünk semmi csak barátság. A barátnőm azt találta ki,hogy húzzuk őket,hogy meztelen aludjunk,és simán úgy menjünk zuhanyozni,hogy nem takargatjuk magunkat.Nekem is tetszik az ötlet. Szerintetek milyen ötlet?
2020. júl. 7. 12:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Meg lesztek b....va addig húzzatok öket :D
2020. júl. 7. 13:50
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem gondold végig, hogy mit akarsz a srácoktól: szeretnél felszedni egy barátot, vagy csak egy pár alkalmas dugást. Ha az utóbbi, akkor a legjobb úton jársz, ha ilyen ribisen viselkedsz.
2020. júl. 7. 13:57
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Történet folytatodik 9 hónap mulva.
2020. júl. 7. 14:22
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Engem csak az zavar, hogy a fiuk abszolut allat-szamba vannak veve. Valo igaz, hogy ennyi idosen ropteben a legyet is, de szo nincs izlesrol, melyikuknek ki jon be, vagy nem. Szoval ok nincsenek emberszamba veve, viszont legalabb ti nem erzelegtek azon, hogy csak numera vagytok.
2020. júl. 7. 14:24
 15/15 anonim ***** válasza:
81%

szerintem ne hagyd ki en is sokszor voltam hasonlo helyzetben es jo elmeny volt

17l

2020. júl. 7. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!