Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, volt már, hogy partneretek hazudott a méretéről?
Teljesen reális, hogy két ember az első randin a férfi intim méreteiről ennyire konkrétan beszélget majd utána a hölgy a szalaggal bizonyosságot is szerez az állításokról.
Olyan volt, hogy egy pasiról elterjesztette az exe, hogy neki aprócska a 🍆 és mindenki így tartotta számon mint a kisfarkú pasi, én is. Amikor összejöttünk és lefeküdtem vele akkor jött a meglepetés, az átlagos felső határa körüli mérete volt (4 évig voltunk együtt és soha nem mértem le, ezt csak kb-ra mondom).
Nem értem, miért kell hazudni. Én simán bevallom, hogy 24 cm.
41/f
Ne haragudj kicsicsillag,de ha a farkam méretét kérdeznéd egy randin,akkor nagyjábol le tudnám szűrni a jellemedet.
Vagy most ez a divat?
Mert,ha így van,akkor ezután egy belső micrometerrel fogok megjelenni.
Csak a szűket szeretem.
Én sose kérdeztem senki méretét, egyszer egy beszélgetés alkalmával (ahol a téma az volt, hogy miért küldenek a férfiak képet a farkukról) a srác bedobta, hogy neki nincs akkora, hogy mutogassa bárkinek is.
Szóval van, hogy véletlen vagy épp kevésbé véletlen elszólják magukat.
Ja.Azt mondta,hogy neki nincs akkora,hogy mtugassa..
Nem,nem azt mondta,hogy gáz mutogatni ,hanem hogy nincs akkora neki!
:D
Jolvan emese.
Átlagos mérettel áldott meg az élet (gondolom én, szemre) pontos méretet nem tudnék mondani mivel nem méregetem. Minek nem lesz az nagyobb már.
Volt olyan aki rákérdezett én meg csak annyit mondtam hogy "Akkora amekkora. Tökmindegy."
Nem hazudtam így egy gonddal kevesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!