Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti el tudnátok bánni 2 pasival az ágyban, vagy túl fárasztó lenne?
#2 Ez tökéletesen reprezentálja a mai lányok többségének a szexről alkotott elképzelését :D
Úgy értem, hogy ha már van rajtad több bejárat akkor el is bírsz a több pasival, mert neked nem kell amúgy semmi mást a bejárataidon kívül beletenni a szexbe :D
Tipikusan az a csaj lehetsz aki eszetlen pózokba tekeri magát instán, meg aki nagyszájúan hirdeti, hogy ő biza több pasival is elbír, de nagy "elbírás" kb kimerül abban, hogy fekszel az ágyon mint egy darab fa és várod, hogy "na kedves partnerem, kielégültél már? Hisz van rajtam bejárat több is, miért nem élvezed a szexet akkor?" XD
ez mindig pasitól függ, de szerintem a legtöbb lány képes lenne rá.
(habár egyszer láttam egy nagyon sportos pasit dugni (profi break dances), swinger buliban és bakker, na az simán 2 csajt leamortizált egymás után)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!