Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mondanátok szexes bakancslistá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mondanátok szexes bakancslistához ötleteket?

Figyelt kérdés

Nemet és kort írjatok légy szíves, hogy be tudjam lőni a páromnak tetszene e.

Megbeszéltük, hogy írunk egyet, tetszik is neki az ötlet, csak úgy érzem nem meri elmondani vágyait.

2020. júl. 6. 02:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Szexelni mindegyik környező országban, szexelni a nagyobb eorópai országokban, szexelni az összes óceán partján, szexelni a Balatonon egy vitorláson, liftben, öltözőben csinálni, végignézni élőben ahogy egy másik pár szexel, swinger klubb, távirányítós vibrátort használni, úgy menni várostnézni hogy a női félen egy lenge ruha van és alatta semmi, nudista strandra menni, szexelni kilátóban, kocsiban orálozni miközben a másik vezet, szexelni repülőn vonaton buszon, felmászni egy magas hegyre és a tetején szexelni (a budaörsi szikla tetején voltunk már és jó volt, de az csak dombocska...), fesztiválon sátorban csinálni úgy hogy körülöttünk vannak, többes szex, szex egy kordonnar lezárt de látogatott helyen közvetlenül a kordon mögött, illetve láttam a neten olyan képeket ahol volt egy zárt kabin ami a kamu tükörből készült ahol kintről nem látnak be de bentről mindent látni kb mint egy üvegkalitkában, na és ott bent szexelni úgy hogy körülöttünk ott mászkálnak az emberek, esetleg még fotózkodnak is a tükördobozzal...

28F

24L

2020. júl. 6. 09:31
 12/15 anonim ***** válasza:
57%
Pisiszex
2020. júl. 6. 09:44
 13/15 anonim ***** válasza:
78%

ennek így nincs értelme, elveszi a bakancslista lényegét, ha mások fantáziáját akarjátok megvalósítani.

Ha a lány nem mer őszinte lenni (megértem, ismerem, sok lány még magának sem meri bevallani, ha gerjed egy fantáziára), akkor azt sok-sok-sok beszélgetéssel és sok-sok tapasztalattal, újdonsággal, kipróbálással (beleértve vicces szex, különleges szex, idegen hely szex és még tucat másik) lehet elérni.

Azzal ha egy listát az orra alá nyújtasz, nem biztos, hogy sikerül elérni a célodat.

Mondjuk egy üde személyes ellenpélda:

Regisztráltunk egy külföldi szextárs és szexesemény keresőre (joyclub) és mivel ő a profi a nyelvben, ezért rávettem, hogy ő csináljon meg mindent. Ott párként, egy táblázatot is ki kell tölteni, hogy te mint nő (és később mint pasi), mihez hogyan állsz ha szexre kerül a sor.

Fel van sorolva vagy 100 dolog (ölelés, csók, fotózás, bőrruha, meglesés, hármas (FNF), gruppen, pisi, szóval tényleg sokminden) és kategorizálni kell magad alatt, hogy "jöhet bármikor", "Talán", "Szitutól függ", "Inkább nem" és "szívesen kipróbálnám"

A lényeg a lényeg, hogy a párom, aki szintén nehezen nyílik meg ha szex fantáziákról kell beszélni, olyan merészebb dolgokat rakott a "jöhet bármikor" és "szívesen kipróbálnám" kategóriákba, hogy csak néztem, 1-2nél még én is elpirultam.

Később azzal magyarázta, hogy ez szexkereső meg klub-kereső, ott most mégsem lehet prűd, de az ember mégsem írja be a "kipróbálnám a gang banget", ha picit sem gondolná komolyan.

2020. júl. 6. 10:14
 14/15 anonim ***** válasza:
78%

Szexelni egy gyönyörű fiatal ázsiai lánnyal.

Szexelni egy 18 éves kicsi lánnyal (155cm 40kg).

Egy kis vitorlás hajón szexelni tengeren.

Több fiatal 16-18 év körüli lányokkal.

Egyszerre 2 gyönyörű lány elégítsen ki.

Végig nézni, ahogy egy fiatal szép lány egy nagy dildót lovagol.

Kint a szabadban szexelni.

24F

2020. júl. 6. 11:15
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Egy kedves, mosolygós lány arcára verni a naplementében valahol a szabadban.
2020. júl. 6. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!