Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk fizetettek már lánynak szexért vagy szexuális dolgokért? Esetleg gondoltatok ilyenre?
Sosem lennék képes rá, egyszerűen annyira megalázónak érezném a dolgot. Még az olyan nők is taszítanak, akik anyagiasak és közvetetten kéne nekik "fizetni" életszínvonal finanszírozással.
Ugyanakkor gondolni rendszeresen szoktam rá, hogy mennyivel egyszerűbb lenne... mint valami drogot használni... Az egyszerűbb utat választani...
Igen. Sokszor. És tök jó emlékeim vannak. Ahogy 2-es írja, először is én is próbálom kiszűrni a hivatásosakat, ami jó eséllyel sikerül is, beszélgetésekkel.
Kifejezetten olyan lányt/nőt szoktam keresni, aki még nem, vagy ritkán csinálta, de érdeklődik, vagy nincs ellene. Ez baromira izgat az egészben.
Amiket fontosnak tartok tisztázni... Pl. kölcsönös tisztelet. Oké, hogy én fizetek, de egyikünk sem nézi le a másikat. Azt akarom, hogy semmiképp ne élje meg rosszul, sőt, ha lehet élvezze. Szintén fontos, hogy ugyan nyilvánvaló, de legyen tudatában annak, hogy bármikor, tényleg bármikor visszaléphet.
Sok éve nem csináltam már, de mindig bennem van a gondolat, és most újabban megint vágyom rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!