Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt jóképű férfiak ezen az oldalon?:D
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok 🙈🙊
23/L
2020. júl. 4. 22:23
31/35 anonim válasza:
Küldtek már fotót itt nekem egy páran, 1 volt kifejezetten csúnya, 1 helyes, a többi pedig átlagos.
N.
32/35 anonim válasza:
Több pasival beszéltem és képcseréztem, 13 kifejezetten csúnya volt, 1 átlagos, szóval a helyedben sok reményt nem fűznék hozzá.
33/35 anonim válasza:
Nem értem miért lettem lepontozva, mert leírtam, hogy ismerek itt egy srácot, aki jól néz ki. De látom mindenkit lepontoznak itt, szóval csak tessék, ha ez tesz titeket boldoggá...
34/35 anonim válasza:
Persze hogy van, mindenki az itt ! főleg én!! :D :D
35/35 anonim válasza:
Én ronda vagyok és öreg. :D
F50.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!