Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Salátapuncimat lehet plasztikáztatni?
Salátapuncim van, de nem tetszik, túl fodros ami szerintem gusztustalan.
Ezért szeretném plasztikáztatni, hogy szép barack legyen.
Lehetséges ilyen műtét? Nem szeretném, ha valamilyen nyoma maradna mert le akarom tagadni mint a mellimplantátumom esetében :)
Te nem vagy normális.
Inkább az agyadat tetesd rendbe!
Szerintem ez a kérdés kitaláció. Ezt abból gondolom, hogy egy olyan nő aki már túlesett egy mell implantátumon valószínűleg inkább az orvosánál érdeklődne, hogy milyen lehetőségek vannak erre, mintsem neten ismeretlen alakokat kérdezne gyakorlatilag nulla szaktudással. De lehet tévedek.
Egyébként bizonyos fokig lehetséges gyors utánakereséssel, de nem árt ezzel vigyázni, mert az szerintem sokkal kellemetlenebb lenne, ha veszít az érzékenységéből, mintsem az, hogy kilóg és neked például nem tetszik. (A férfiaknak ettől még fog.) Bár ezt nem értem miért írtam le, mivel továbbra is azt gondolom, hogy a kérdés kamu.
Visszamész szépen az orvosodhoz és megkérdezed csinál-e intim plasztikát (így hívják). Lehet azt mondja nem, de akkor majd ajánl egy másik plasztikai sebészt aki igen.
A műmellet hiába tagadod le, akinek van szeme az észreveszi. Ettől még egy szépen megcsinált, nem túltolt, megfelelő méretű, formájú, megfelelő helyre rakott impi egész természetesnek tud hatni.
A p.ncid meg nem kell megcsináltatnod, ha hozzá egy értelmes, csinos, kedves, odaadó, tüzes nő vagy akkor így is fog tetszeni a férfiaknak. Ha az előbbiek viszont nem állnak fent, akkor meg a körzővel, vonalzóval rajzolt babap.ncid is lehet akkor sem fogja a férfiakat érdekelni.
Aki a melleimet csinálta már elköltözött.
Nem tetszik, mert undi és nem érzem hozzám valónak.
Az meg nem érdekel, hogy a pasiknak hogy tetszik, nekem kell tetsszen.
tegnap 23:46
Igazából sosem értettem ezt a hozzáállást.
Jó oké azt értem hogy neked Tetszen, de lényegében neked is valami akkor tetszik ha megfelel a közvéleménynek, ami ugye megint csak nem te vagy hanem a közvélemény...
Ha egy komolyabb embercsoport elkezdené a kampányt a fodros p*na mellett, és évekig azt hallgatnád, olvasnád, hogy csak a fodros suna a szép, akkor eszedbe se jutna megcsináltatni.
Mert ugyanezzel a módszerrel ültették beléd azt a gondolatot hogy csak a sima punci a szép..
Szóval véleményem szerint egy abszolút felséges pénzkidobás a részedről ez a műtét, és mivel téged nem érdekel más véleménye, ezért részemről csak a tudat marad meg rólad, hogy nem vagy teljesen okés fejben, plusz némi értetlenkedés, hogy ha ennyire elhivatott vagy a téma iránt, akkor miért is raktad ki ezt a kérdést?
Mert a válaszok téged nem érdekelnek
Ne tedd!
Sokáig én sem voltam megelégedve vele, de rájöttem h azt a fokú fájdalmat semmi pénzért nem élném át. Mellesleg mint megtudtam sok pasinak jobban bejön a salis punci, mint a baba.
22L
#9 ezt az itteni szűz gyakoris lúzerek válaszai alapján mondod?
nekik mindig az tetszik, ami van, legyen az lógós kecskecsöcs, ronda fodros punci, vagy bebarnult segglyuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!