Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Apakomplexusom van vagy ez már gerontofília?
Húszas éveim elején járó lány vagyok és már régóta az apám korabeliek vagy még a nála is idősebb férfiak tetszenek.
Általánosban szerelmes voltam az osztályfőnökömbe, aki már túl volt a 40-enen.
Gimiben az egyik tanárom tetszett, aki szintén az apám lehetett volna.
Próbáltam olyan lenni, mint a többi lány és párkapcsolatot kialakítani egy korombeli fiúval.
Össze is jöttem egy mindenki által helyesnek tartott osztálytársammal, de taszított a vele való intimitásnak még csak a gondolata is. Mikor együttlétre került volna a sor, nem tudtam tovább színlelni és otthagytam.
Később egy társkeresőn megismertem egy 56 éves férfit, akivel elveszítettem a szüzességem. Fantasztikus volt a vele való összes együttlét.
A környezetem és a barátnőim persze azt hiszik, hogy anyagi okokból vagyok idősebbekkel. Poénkodnak, Sugar Babynek hívnak.
Nem tudják sem elhinni, sem elfogadni, hogy számomra őszintén vonzó egy ősz hajú "nagypapi".
A mostani párom 63 éves. A környezetem finoman szólva sincs elragadtatva tőle. Azt mondják, hogy ez már túl megy az apakomplexuson és hogy fel kellene keressek egy pszichológust.
Lehet, hogy sérti a társadalmi konvenciókat, de én nem tartom kórosnak a vonzalmam.
Talán a rajtam lévő nyomás miatt néha mégis elbizonytalanodom.
Valóban gerontofília lenne? Keressek fel egy szakembert, hogy a dolog eredetét kivizsgálja?
Vagy fogadjam el, illetve fogadtassam el a családommal, hogy az idősebb férfiak vonzanak és ne törődjek mások véleményével?
Lassan szeretnék már családot alapítani, ezért is nyomaszt a kérdés.
Privátot nem olvasok, trollok kíméljenek.
Én és a párom közt 22 év a korkülönbség van és immár 6 éve élünk boldogan.
A szerelem nem kor függő.
32/N
En is apakomplexusos vagyok, de hu, ezen a 63 eves palin még en is nagyot neztem :D
De ezt leszamitva ne torodj masokkal, ha van szerelem akkor egymas mellett legyetek, amig akartok
Az én párom 30 évvel idősebb nálam és lényegében gyerekkorom óta ismerem, ugyanis apám barátja. Eleinte titkoltuk a kapcsolatunkat de mivel nem akartunk egy hazugságspirálban élni végül mindent bevallottam a szüleim előtt. Persze nem repestek az örömtől, de idővel elfogadták.
Szerencsére velem a barátaim sosem éreztették, hogy megvetnének, vagy hasonló, igaz én is megkaptam, hogy apakomlexusok vagyok. Az utcán persze volt, hogy megnéztek, mert ha egy fiatal, dekoratív lány egy nálánál jóval idősebb pasival van, akkor biztos csak a pénzéért teszi...
Sok korombeli lány van idősebb férfival, mert ők sokkal érettebbek és intelligensebbek és az ágyban is jobban teljesítenek mint a fiatalabbak.
Én nem tervezek előre, addig vagyunk együtt, amíg jól érezzük magunkat.
Senkinek semmi köze hozzá. hogyan éled az életed :)
38 vagyok és a 18 körüliek vonzanak leginkább szexuálisan. Bár minden korosztályban van olyan nő aki nagyon tetszik de ha mégis választani kéne akkor egy 18-30 közötti csajt kérnék családalapítási céllal.
szerintem nagyon jó hogy vannak hozzád hasonló lányok és ezt nem kéne szégyellni. Amikor 24 évesen egy 44 éves nővel mentem koncertre akkor én is feszengtem kicsit, de este a szex valami isteni volt. Ha most egy 18 évessel járnék akkor is feszengenék talán kicsit de ez nem magunk miatt lenne hanem az intoleráns emberek miatt.
Szerintem ezzel semmi baj sincs, persze mondom ezt úgy, hogy még 20 sem vagyok és volt egy 70 évessel kapcsolatom.
Szintén apakomplexusos vagyok és ezt eleinte szégyelltem, mert féltem, hogy a környezetem mit fog hozzá szólni. De hála az égnek, senki nem húzta az orrát.
Ahogy írták is, a szerelem nem kor függő.
Hazudnék, ha azt állítanám, nem próbáltam már ki a sugarbaby ""életmódot"", nekem az is kifejezetten tetszett.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!