Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lefeküdtem egyszerre három...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdtem egyszerre három fiúval.Nem jött meg a havi.Lehet,hogy terhes vagyok?Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Osztálykiránduláson voltunk tanárok nélkül.18 éves lány vagyok.Buliztunk és a barátnőm adott valami tablettát.Végig magamnál voltam.Bementem a fürdőbe amikor a legjobb srác az osztályból éppen zuhanyzott és bementem mellé.Ne kérdezzétek,hogy miért.Ezután dugtunk,majd bevitt a szobájába,ahol ott volt két másik barátja is.Így utólag mindenre nagyon élesen emlékszem.De nem tudom akkor mi történt velem.Kérdezősködtem a fiúktól de csak terelték a témát.Majdnem 4 hete nem jött meg.Vettem terhességi tesztet,az meg negatívat jelez.Mi történik velem?Segítsetek kérlek!

2020. júl. 2. 19:25
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
96%

Ez tetszik.

Olyan ez, mint a kvantumfizikában a valószínűségi függvény. Azt nem tudod, hogy ki az apa, csak azt tudod megmondani, hogy ki hány százalék valószínűséggel. Schrödinger odáig lenne érted!

2020. júl. 2. 19:27
 2/17 anonim ***** válasza:
93%
nincs korán az esti meséhez Petike? vagy anyuci máris az ágyba küldött és lövik a pizsit?
2020. júl. 2. 19:27
 3/17 anonim ***** válasza:
68%

Hát a gina nagyon nem így működik, de inkább ne is tudd meg.

Ha bárkivel dugsz védekezés nélkül (megszakítás nem az) akkor teherbe eshetsz, nem tanították biológia órán? Amúgy fiatal korban (de később is) a ciklus sosem állandó. Teljesen természetes hogy ingadozhat, vagy akár 1-1 ki is maradhat (valamelyik petefészek átmeneti alulműködése miatt). Ha többször is előfordul "ugrás" akkor irány a nődoki egy vizsgálatra.

2020. júl. 2. 19:30
 4/17 anonim ***** válasza:
86%
Vegyél még egy tesztet. Az a biztos. És kérdezd meg a fiúktól, hogy használtak e gumit. Fordulhatnál szakorvoshoz is, aki komolyabb válaszokkal szolgálhat.
2020. júl. 2. 19:31
 5/17 anonim ***** válasza:
76%

Mit tegyél?

Tedd meg a feljelentést ellenük. Úgy közösültek veled, hogy nem voltál akaratnyilvánításra képes állapotban. Barátnőd majd Pálhalmán megtnaulja, hogy nem adunk be kábszit az osztálytársaknak.

2020. júl. 2. 19:34
 6/17 anonim ***** válasza:
70%
kamu
2020. júl. 2. 19:35
 7/17 A kérdező kommentje:
Hát már nem a barátnőm.
2020. júl. 2. 19:47
 8/17 anonim ***** válasza:
20%
fúj tiszta szégyen vagy. hogy tudsz tükörbe nézni???
2020. júl. 2. 19:58
 9/17 anonim ***** válasza:
90%
Hagyjátok egy kicsit Petikét szórakozni ámíg fel nem lövik a pizsit, ahogy egy előttem hozzászóló említette.
2020. júl. 2. 19:59
 10/17 anonim ***** válasza:
20%
kérdező lehetek a következő? ha gondolod írj! 30/F
2020. júl. 2. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!