Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Megbilincselem a baratom es ...?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbilincselem a baratom es ...?

Figyelt kérdés

Csajok bilincseltetek mar meg a parotokat szex kozben? GondoltAm valamivel feldobom a szexet.

Sima oralis szex ilyenkor eleg izgato? Vagy csajok ti mit csinalnatok a pasival ha igy megbilincselnetek ? Sracok ti minek orulnetek?

Csak normalis valaszokat legyszi

2020. júl. 2. 15:16
 1/8 anonim ***** válasza:
88%
én amikor megbilincseltem a párom akkor lassan kényeztettem szinte húztam az agyát, majd amikor közel volt ahhoz hogy elsüljön ráültem és meglovagoltam
2020. júl. 2. 15:20
 2/8 anonim ***** válasza:
27%
Szerintem akkor már inkább a pasi a csajt de ez saját vélemény
2020. júl. 2. 15:20
 3/8 anonim ***** válasza:
60%
Normális válasz: kérdezd meg tőle / puhatold ki mire vágyik, mit szeretne átélni az adott szituációban. Mondhatjuk hogy dugj fel neki egy plugot, de ha nem izgatja, nem vágyik rá akkor elég hülye ötlet lenne.
2020. júl. 2. 15:44
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Arcára ülnék, melleimmel kényeztetném a farkát, szájába adnám a melleim, farkára ülnék, kicsit be is engedném.. húznám amíg elsülés közelébe nem kerül, majd akkor visszavennék. Nem engedném elmenni jó ideig, csak mikor már kellően szenved. :)
2020. júl. 2. 15:46
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Fiú vagyok. Nekem az jönne be, ha szopna és lovagolna rajtam felváltva. Az sem baj, ha kicsit elnyújtja a dolgot, szóval amikor közeledik a csúcs, akkor lassít, vagy technikát vált direkt. :)
2020. júl. 2. 15:59
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
1-es és 4-es amiket írtak, azok szerintem nagyon jók.
2020. júl. 2. 16:10
 7/8 anonim ***** válasza:
26%
Én bekenném mézzel vagy joghurttal és aztán szanaszét nyalogatnám. 😀
2020. júl. 2. 21:13
 8/8 anonim ***** válasza:
75%
Anélkül már nem is megy? 🥴
2020. júl. 2. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!