Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbilincselem a baratom es ...?
Figyelt kérdés
Csajok bilincseltetek mar meg a parotokat szex kozben? GondoltAm valamivel feldobom a szexet.
Sima oralis szex ilyenkor eleg izgato? Vagy csajok ti mit csinalnatok a pasival ha igy megbilincselnetek ? Sracok ti minek orulnetek?
Csak normalis valaszokat legyszi
2020. júl. 2. 15:16
1/8 anonim válasza:
én amikor megbilincseltem a párom akkor lassan kényeztettem szinte húztam az agyát, majd amikor közel volt ahhoz hogy elsüljön ráültem és meglovagoltam
2/8 anonim válasza:
Szerintem akkor már inkább a pasi a csajt de ez saját vélemény
3/8 anonim válasza:
Normális válasz: kérdezd meg tőle / puhatold ki mire vágyik, mit szeretne átélni az adott szituációban. Mondhatjuk hogy dugj fel neki egy plugot, de ha nem izgatja, nem vágyik rá akkor elég hülye ötlet lenne.
4/8 anonim válasza:
Arcára ülnék, melleimmel kényeztetném a farkát, szájába adnám a melleim, farkára ülnék, kicsit be is engedném.. húznám amíg elsülés közelébe nem kerül, majd akkor visszavennék. Nem engedném elmenni jó ideig, csak mikor már kellően szenved. :)
5/8 anonim válasza:
Fiú vagyok. Nekem az jönne be, ha szopna és lovagolna rajtam felváltva. Az sem baj, ha kicsit elnyújtja a dolgot, szóval amikor közeledik a csúcs, akkor lassít, vagy technikát vált direkt. :)
6/8 anonim válasza:
1-es és 4-es amiket írtak, azok szerintem nagyon jók.
7/8 anonim válasza:
Én bekenném mézzel vagy joghurttal és aztán szanaszét nyalogatnám. 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!