Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Húspénisz vagy vérpénisz?
Figyelt kérdés
Melyik tetszik jobban?2020. júl. 1. 18:20
11/19 anonim válasza:
#9 egy lankadt pénisz ahogy ott fityeg nem különösebben izgató látványra, tökmindegy hogy hús vagy vér vagy mekkora. Mereven már más kérdés, egyébként meg a kutyát nem érdekli.
12/19 anonim válasza:
Szavazáshoz kellene még:
- Mindkettő
- Teljesen mindegy melyik
Számomra is mindegy, a lényeg a férfi összképe, lelki és értelmi értékeinek együttese, a szexben pedig a fantáziája, a technikája, stílusa.
Az - egyik sem - válaszlehetőség nem illik ehhez a kérdéshez a hetero kategóriában.
14/19 anonim válasza:
Én rendszerint merev pénisszel találkozom csak. Az a jó, amelyik keményebb.
15/19 anonim válasza:
Akik még csak merev péniszt láttak, kislányok lehetnek. Egy férfinek nem áll nonstop a farka, fogjátok majd látni bőven lankadtan is.
16/19 anonim válasza:
#15 jó, akkor fogalmazzunk úgy, hogy ha ránézek és foglalkoztatni kezd a kérdés, akkor nem a lankadt állapota érdekel, hanem a merev. 6 éve élek házasságban, de őszintén nem tud érdekelni amikor a férjem a zuhany alól kilépve átcsörtet a hálóba pucéran, akkor éppen mekkora és hogy lifeg a pénisze. Az égvilágon semmi jelentősége nincs a lankadt szerszám kinézetének és méretének. Főleg, hogy ha jól tudom, vérségtől és hússágtól függetlenül sem állandó, mert pl ha hideg van, összehúzódik, melegben meg kicsit nagyobb lesz, szóval még csak azt sem lehet mondani, hogy egy húspénisz minden esetben vonzóbb látvány lankadtan, mert ha fázik, akkor ő is összemegy.
17/19 anonim válasza:
Ahhoz hogy felizguljak egy hatalmas farok vajmi kevés.
18/19 anonim válasza:
Ezt én előre honnan tudjam? :D
Lesz ami lesz. A apsit nézem, nem a f@szát, nem gatya nélkül flangál, mikor megismerem...
19/19 anonim válasza:
Ez milyen kérdés bocsánat de nem értem mi az hogy hús vagy vérpénisz????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!