Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek ti bevállalnátok férjetekkel a hármast?
Igen, nincs vele gond.
NEM KÉREK PRIVÁTOT!
34N
Remélem ilyen kérése nem lesz hozzám a férjemnek, én nem vágynék senkire sem rajta kívül. Megviselne a tudat, hogy neki nem vagyok elég.
Viszont ha minden vágya tényleg ez lenne, ha semmilyen módon nem tudna túllépni rajta, egy próbát tennék azért, egy házasság ennyit megérhet.
Ha rendszer lenne, azt biztosan nem viselném jól, még az egyszerit is szerintem nehezen dolgoznám fel.
Biztos, hogy ez nagy ütés lenne a kapcsolatomnak az én szempontomból, ezért előtte minden női fortélyom bevetném, hogy átugorhassuk.
De őszintén bízom benne, hogy tudok olyan férjet választani, akinek ilyen kérése sosem lesz hozzám. Csakhátugye, nem lehet előre tudni mi lesz majd az ember következő vágya, amiért eszeveszetten rajong.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!