Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
24 éves vagyok, és szerelemből sosem szexeltem még. Más is van így?
Figyelt kérdés
Zavar ez engem mert én pont hogy érzelmes, és barátnőt szeretettem volna mindig. De sajnos ez még nem jött össze, csak pár kaland.
Ennyi idősen úgy érzem hogy kimaradtam sok dologból, pl nem voltam iskolás koromban szerelmes, az első szex olyan lánnyal volt akit alig ismertem, sosem aludtam még lánnyal, sosem szexeltem még senkivel szeretetből...
2020. júl. 1. 15:53
11/13 anonim válasza:
8:De hiába,ha megtaláltad őt,de neki nem kellesz,pedig más még sok pénzt is fizetne azért,ha szexelnél vele,szóval "nem vagy csúnya".😂😂😅😅😅😅😅
12/13 anonim válasza:
10: 7 évvel ezelőtt történt és azóta is ezen emésztem magam, vágyom rá, hiányzik, újra és újra végigpörgetem a fejemben az egészet. Sokszor gondolom azt, hogy bárcsak ne történt volna meg, akkor nem kínlódnék miatta és lehet, hogy már elfelejtettem volna őt...
Neked sok sikert kívánok!
13/13 anonim válasza:
Egy az egyben ugyanaz a helyzet nálam is. Sokáig vártam a szüzességem elvesztésével, végül egy random csajjal történt, 25 évesen, nem is emlékszik már rám. Azóta se voltam igazán szerelmes, és nem is szexeltem szerelemből. Nekem is nagyon hiányzik az, hogy általánosban lett volna egy társam, egy csajbarátnő, akivel lehetett volna hülyülni, aki felnéz rám, akivel lettek volna gyerekes konfliktusaink, aztán szép lassan megismertük volna egymást és összejöttünk volna. Őszintén irigylem az ilyen életúttal rendelkező embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!