Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok! Mit tennétek ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Mit tennétek ha egy idegen hapsi rácsapna a feneketekre az utcán?

Figyelt kérdés

2020. jún. 30. 17:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
62%
Visszakézből pofon. Jó az arcmemóriám, ha legközelebb látnám az utcán és ott lenne a párom akkor elmondanám neki, hogy ez a pasi volt aki fogdosott - utána nem lenne annyira kaján a vigyor az arcán.
2020. jún. 30. 18:14
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Kicsi keze eltorne .. nem eri meg
2020. jún. 30. 18:20
 13/18 anonim ***** válasza:
65%
Gyomoszajon rugnám
2020. jún. 30. 19:04
 14/18 anonim ***** válasza:
94%

Kilépnék a papucsomból, és egy sarokkal betalált hátrarúgást kapna. Megfordulnék, kapna egy térdest, végezetül győzedelmi pózban a talpamat úgy a f*ba mélyeszteném, hogy nem tud felállni tőle:), így megismerkedne a lábam szépséges erejével is.

Gondolom tetszene egy lábfétisesnek...

2020. jún. 30. 20:43
 15/18 anonim ***** válasza:

3,8 válaszoló! ìrjatok privit.

30/F

2020. jún. 30. 21:49
 16/18 anonim ***** válasza:

Meg nézném magamnak, és a kedvemre való, akkor én is rácsapnék az ővére.

Volt már ilyen , akkor annyit mondtam, hogy úgye milyen jó kemény.

2020. jún. 30. 21:53
 17/18 anonim ***** válasza:
90%

Volt már ilyen, fényes nappal. Először azt hittem valamelyik barátnőm hülyéskedik, aztan mikor hátrafordultam, láttam, hogy egy cigány csávó. Nagyon meglepődtem. Elkezdett szabadkozni, hogy másnak hitt engem. Vágtam egy fejet, és gyors továbbmentem. Most őszintén, mit tudtam volna én csinálni vele?

22/N

2020. jún. 30. 22:07
 18/18 anonim ***** válasza:
Menne a pofon
2020. júl. 1. 10:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!