Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatalabb pasik! Ti szexelnétek 40+os nővel?
Figyelt kérdés
2020. jún. 30. 08:48
1/19 anonim válasza:
talán, engem bizonyos kereteken belül izgatna csak, nem sima átlagos szex
F
2/19 anonim válasza:
én örömmel - de nem vagyok 40- ;)
3/19 anonim válasza:
úgy izgatna ha anyucisabb teste lenne, husisabb főleg
5/19 anonim válasza:
Én voltam huszonévesen egy negyvenes anyukával, és azt tanácsolom, hogy ha van rá lehetőséged, akkor ne hagyd ki!
6/19 anonim válasza:
Inkább 30+, de 40 felett csak akkor ha jól karban van tartva. Sokkal jobban bejönnek, mint a korombeliek.
22/f
7/19 anonim válasza:
Nagyon jól szexelnek a 40+ ak, szókimondóak, elmondják mi kell nekik, és azt nagyon jól csinálják, de jelentősen kevesebbet vállalnak mint egy mai fiatal, náluk sokkal több esetben tabu az anál, arcra élvezés, stb., mint egy fiatalnál.
8/19 anonim válasza:
Igen, izgat a nálam idősebb korosztály. 23F
10/19 anonim válasza:
Már volt rá példa, nagyon jó volt :)
23f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!