Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szub lanyt hogyan talalhatnek?
Akkor leírom kicsit érthetőbben. 24/7-re keresel valakit, ami a bdsm egyik leg bonyolultabb, és szerintem az egyik legveszélyesebb ága. Nemhiába a rutinosok is nagyo nagyon ritkán játszák, akkor is pár napig. Miért? Mert óriási a pszihikai sérülés veszélye mint a sub mint a dom oldaláról. Annyira nem kellemes szerintem utána évekig felépülni.
De ha esetleg pszihológus, vagy pszihiáter vagy aki tudja hol vannak a határok akkor én kérek elnézést. #5
Barcsak megtalalna engem egy dom :)
22L
Vander83: "Mert óriási a pszihikai sérülés veszélye mint a sub mint a dom oldaláról. Annyira nem kellemes szerintem utána évekig felépülni."
Egyrészt igazad van, tényleg nem szokás ezzel kezdeni, másrészt viszont kicsit túlzásba esel. Milyen "pszihikai" sérülésre gondolsz? Ami 24/7 alatt sokkal nagyobb eséllyel fenyeget mint egy egész estés, esetleg egész hétvégés játék alatt? Miért _sokkal_ veszélyesebb a 24/7 mint mondjuk minden este a hálószobában?
Lelki sérülést inkább kezdők okoznak egymásnak, de ahhoz egyáltalán nem kell 24/7, de még kötél, bilincs se.
Persze lehet én vagyok eltévedve, akkor javítsatok ki. De nálunk a 24/7 is arról szólt, hogy attól még ugyanolyan bdsm, ugyanúgy menekülőszóval, és volt, ahhoz képest gyakran, hogy a "normális" életünket éltük. Egyszerűen lehetetlen egy átlagember számára a szerep megőrzése nonstop. Egy fizetős szolgáltatónál még _esetleg_ el tudom képzelni, de mindenkinek megvan a munkája, élete, ügyesbajos dolgai, amik adottt esetben nagyon nem illenek bele a bdsm-ben felvett jellemébe. Ezenkívül elengedhetetlen a visszacsatolás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!