Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szub lanyt hogyan talalhatnek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szub lanyt hogyan talalhatnek?

Figyelt kérdés
Foleg a lelki megtores izgat, de szivesen kontrollalnam egy szolgalany mindennapjait es eletet is. :D szerintetek hol lehetne ilyesmire akar online is talalnu vkit?
2020. jún. 29. 19:59
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
81%
Az bizony. Hányan probáltak engem is beijeszteni ezzel az évek során! Érezd magad kiröhögve.
2020. jún. 29. 20:34
 12/21 A kérdező kommentje:
De csak a te kedvedert:)
2020. jún. 29. 20:35
 13/21 anonim ***** válasza:

Akkor leírom kicsit érthetőbben. 24/7-re keresel valakit, ami a bdsm egyik leg bonyolultabb, és szerintem az egyik legveszélyesebb ága. Nemhiába a rutinosok is nagyo nagyon ritkán játszák, akkor is pár napig. Miért? Mert óriási a pszihikai sérülés veszélye mint a sub mint a dom oldaláról. Annyira nem kellemes szerintem utána évekig felépülni.

De ha esetleg pszihológus, vagy pszihiáter vagy aki tudja hol vannak a határok akkor én kérek elnézést. #5

2020. jún. 29. 20:37
 14/21 anonim ***** válasza:
A helyesírásért is hülye telefon :D #13
2020. jún. 29. 20:39
 15/21 anonim ***** válasza:
Gyerekek, en az ip-cimesre reagaltam, az faszsag.
2020. jún. 29. 20:39
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Barcsak megtalalna engem egy dom :)

22L

2020. jún. 29. 20:43
 17/21 anonim ***** válasza:
0%
Gyulafirátóton!
2020. jún. 29. 21:22
 18/21 anonim ***** válasza:
Keress domináns lány, az ő baráti körében valószínű a többi csaj mint szub.
2020. jún. 29. 22:13
 19/21 anonim ***** válasza:
Azt valaki megmagyarázza nekem, hogy amikor a nő akar magának keresni engedelmes csicska férfit akit alázhat az miért nem zavarta az embereket? Neki annyi tanácsot adtatok ha férfi kérdezi akkor az miért nagyobb baj? 23F
2020. jún. 29. 22:17
 20/21 anonim ***** válasza:

Vander83: "Mert óriási a pszihikai sérülés veszélye mint a sub mint a dom oldaláról. Annyira nem kellemes szerintem utána évekig felépülni."

Egyrészt igazad van, tényleg nem szokás ezzel kezdeni, másrészt viszont kicsit túlzásba esel. Milyen "pszihikai" sérülésre gondolsz? Ami 24/7 alatt sokkal nagyobb eséllyel fenyeget mint egy egész estés, esetleg egész hétvégés játék alatt? Miért _sokkal_ veszélyesebb a 24/7 mint mondjuk minden este a hálószobában?

Lelki sérülést inkább kezdők okoznak egymásnak, de ahhoz egyáltalán nem kell 24/7, de még kötél, bilincs se.

Persze lehet én vagyok eltévedve, akkor javítsatok ki. De nálunk a 24/7 is arról szólt, hogy attól még ugyanolyan bdsm, ugyanúgy menekülőszóval, és volt, ahhoz képest gyakran, hogy a "normális" életünket éltük. Egyszerűen lehetetlen egy átlagember számára a szerep megőrzése nonstop. Egy fizetős szolgáltatónál még _esetleg_ el tudom képzelni, de mindenkinek megvan a munkája, élete, ügyesbajos dolgai, amik adottt esetben nagyon nem illenek bele a bdsm-ben felvett jellemébe. Ezenkívül elengedhetetlen a visszacsatolás.

2020. jún. 30. 01:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!