Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak,nektek miért jön be jobban egy kiélt , tapasztalt, r.ibanc típusú csaj mint egy kedves, visszafogott ,tapasztalatlan de tanulékony ?
Elég manipulatív a kérdésed, olyan, mintha azt kérdeznéd, hogy a szart, vagy a csokifagyit szeretitek jobban. Éppen ezért, ha nettó a kérdésedre válaszolok, akkor azt mondom, hogy természetesen az első kategóriát választom, ezzel megkapod az önigazolást.
Játsszunk egy gondolatkísérletet és fordítsuk meg: vonzóbb e egy vibráló szexualitású, zabolázhatatlan díva, egy unalmas, stréber jókislánynál, akinek világosban szexelni is perverz? Nyilván más lenne a válasz.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy unalmas lennél (egyáltalán nem gondolom ezt), csak azt, hogy a kérdésed szubjektív és az önigazolást célozza. Ezzel együtt sajnálom, hogy elhagytak, biztosan baromi nehéz, főleg, ha egy olyan nőért teszik, aki a nem felel meg az értékrendednek.
22
Ebben nagyon tévedsz, nekem egyáltalán nem vonzóbb egy agyonhasznált pina!
Szerintem ennek más oka van hogy nem téged választottak...
F
"Iszonyatosan bunkó egy nő vagy hallod..."
"olyan magas lovon ül, nem csodálkozom, hogy mást választottak helyette...."
Azért ezekkel is óvatosan. Éppen most hagyták el, a fickója már egy másik csajjal van, aki neki unszimpaztikus. Az vesse az első követ, aki ilyen helyzetben nem lenne dühös, és nem akarná bebizonyítani, hogy nem benne van a hiba.
24-es vagyok: te azért nem tudod, hogy mit mondott pontosan nekem, de mivel privibe mondta, nem fogom kiteregetni. De hidd el, nem alaptalanul írtam, amit írtam! ;)
26-os vagyok.
Természetesen egyetértek veletek, csak elítélni nem akarom ezért. Bármennyire ellenszenves is, valójában természetes reakció, amit mutat. Egyszerűen csak azt mondom, ne menjünk le a szintre és ne reagáljunk az ítélkezésre ítélkezéssel.
Van sok ilyen csaj aki szemében ha a másikon egy centivel rövidebb a szoknya, vagy 2 kilóval vékonyabb akkor "girhes qrrrvaaa!" lesz azonnal.
Amúgy én pasiként a kettőnek a keverékét keresem, legyen kurvás. de amúgy meg legyen egy kedves tündér aki mindig igazat mond és sohasem hazudik, de amúgy legyen egy utolsó mocskos cafat aki bármit bevállal. :D
De Én felfogtam hogy ilyen nem létezik. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!